Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 24/2 – δοκιμασία αποχώρησης: Ποια ομάδα συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία;
LIFESTYLE

MasterChef 6 24/2 – δοκιμασία αποχώρησης: Ποια ομάδα συγκέντρωσε τη χαμηλότερη βαθμολογία;

MasterChef 6 24/2 - δοκιμασία αποχώρησης: Στο σημερινό συμβούλιο κάποιοι θα βρεθούν απέναντι από τις αποφάσεις που οι ίδιοι πήραν.

MasterChef 6: Ο Δημήτρης άναψε φωτιές με την απόφαση του και αυτό δεν θα αργήσει να φανεί. Ένα συμβούλιο με αρκετές μπηχτές έρχεται, σήμερα 24/2, στο νέο επεισόδιο του MasterChef 6. Ποια ομάδα θα μπει σε διαδικασία αποχώρησης; Μόνο ήρεμη δεν ήταν η τελευταία ομαδική δοκιμασία. Βέβαια έχουμε δει και πολύ χειρότερα αλλά σίγουρα η Φανή θα ένιωσε αρκετά περίεργα, προσπαθώντας να λειτουργήσει υπό τις οδηγίες του Γρηγόρη. Σαν να μην έφτανε αυτό, ήρθε και η αντιπαράθεση με την Ελπίδα, για να δέσει… το γλυκό!

Στο σημερινό συμβούλιο όμως κάποιοι θα βρεθούν απέναντι από τις αποφάσεις που οι ίδιοι πήραν. Ήταν έξυπνη κίνηση η επιλογή του Δημήτρη να ‘στείλει’ τη Φανή στους απέναντι ή εμπεριείχε προσωπικά κίνητρα; Θα βρεθεί αντιμέτωπος από την υπόλοιπη ομάδα, σε περίπτωση ήττας; Για καλή του τύχη φαίνεται πως οι μπλε έχουν το προβάδισμα και οι κόκκινοι θα οδηγηθούν σε ακόμα μια δοκιμασία αποχώρησης. Σε κάθε περίπτωση οι βαθμολογίες των κριτών θα το επιβεβαιώσουν αυτό. Κάποιοι θα πρέπει να αναλάβουν τις ευθύνες τους, παίρνοντας ταυτόχρονα σημαντικές αποφάσεις.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις