Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Αιματηρή ληστεία ηλικιωμένης – Αιγάλεω: Στιγμές τρόμου για 80χρονη
ΕΛΛΑΔΑ

Αιματηρή ληστεία ηλικιωμένης – Αιγάλεω: Στιγμές τρόμου για 80χρονη

Αιματηρή ληστεία ηλικιωμένης - Αιγάλεω: 21χρονος Ρομά ακινητοποίησε, χτύπησε βάναυσα και τράβηξε ακόμη και τα σκουλαρίκια από τα αυτιά της έντρομης ηλικιωμένης.

Με συντονισμένη επιχείρηση πάνοπλων αστυνομικών τριών αστυνομικών υπηρεσιών, βρέθηκε στα χέρια της Δικαιοσύνης ο δράστης της βάρβαρης επίθεσης σε βάρος ηλικιωμένης μέσα στο σπίτι της στο Αιγάλεω, η περιπέτεια της οποίας συγκλόνισε το πανελλήνιο. Πρόκειται για 21χρονο Ρομά, ο οποίος κατηγορείται ως το άτομο που ακινητοποίησε, χτύπησε βάναυσα και τράβηξε ακόμη και τα σκουλαρίκια από τα αυτιά της έντρομης ηλικιωμένης, προκαλώντας της αιμορραγία.

Πέτρος Καρσιώτης
γράφει ο Πέτρος Καρσιώτης

Στην ίδια υπόθεση κυνικής εγκληματικότητας χωρίς ίχνος ανθρωπιάς για το ανυπεράσπιστο και ανήμπορο να αντιδράσει θύμα, κατηγορείται μια 39χρονη Ρομά, ενώ οι αστυνομικοί, σοκαρισμένοι και οι ίδιοι από την αγριότητα, προσπαθούν να ταυτοποιήσουν και έναν ακόμη συνεργό στη θηριωδία του Αιγάλεω. Ιδού πως περιγράφει η ίδια η Αστυνομία από τα στοιχεία που προέκυψαν από την έρευνα των αστυνομικών της Ασφάλειας Δυτικής Αττικής για την αιματηρή δράση της συμμορίας. «Ειδικότερα»,  αναφέρεται στην επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ «μεσημβρινές ώρες της 13-2-2022, οι ανωτέρω κατηγορούμενοι, επιβαίνοντες σε αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 21χρονου, μετέβησαν σε οικία, στην περιοχή του Αιγάλεω, όπου διαμένει ηλικιωμένη ημεδαπή.

Προσποιήθηκε ότι διψούσε!

Στη συνέχεια η 39χρονη αποβιβάσθηκε από το αυτοκίνητο και προσποιούμενη ότι θέλει νερό, έπεισε την παθούσα να εισέλθει στην οικία της, με αποτέλεσμα ο 21χρονος, εκμεταλλευόμενος την απουσία της, να εισέλθει εντός αυτής. Ακολούθως ο 21χρονος, με χρήση σωματικής βίας και απειλή μαχαιριού, επιδεικνύοντας έντονη σκληρότητα, την ακινητοποίησε και απαίτησε να του παραδώσει χρήματα, αφαιρώντας ταυτόχρονα βιαίως από τα αυτιά της ζευγάρι σκουλαρίκια που φορούσε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό της. Οι δράστες στη συνέχεια, επιβιβαζόμενοι στο όχημα, τράπηκαν σε φυγή».

Σε ό,τι αφορά την ίδια τη σύλληψη η Αστυνομία αναφέρει ότι «συνελήφθη με ένταλμα στον Ασπρόπυργο, μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Δυτικής Αττικής, του Τ.Α. Αιγάλεω και τη συνδρομή της Ο.Π.Κ.Ε., 21χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για ληστεία τελεσθείσα με ιδιαίτερη σκληρότητα εναντίον προσώπου από κοινού». Συγκατηγορούμενοι του ανωτέρω, είναι και 39χρονη ημεδαπή, καθώς και άγνωστος δράστης».

Η συγκλονιστική αφήγηση της ηλικιωμένης

Η ίδια η ηλικιωμένη που υπέστη μέσα στο σπίτι της τα φρικτά βασανιστήρια, είχε, σε κακή κατάσταση, περιγράψει την περιπέτειά της, με εμφανή τα σημάδια της κακοποίησης τόσο στο μέτωπό της όσο και στο αυτί που αιμορραγούσε. «Αυτός ήταν στα σκαλιά. Εγώ πήγα να ανοίξω την πόρτα. Αυτός με αρπάζει. Τι είναι αυτό, Παναγία μου! Είπα. Τα λεφτά σου, μου λέει. Μου έκλεισε το στόμα και με χτύπαγε. Φώναζε, τα λεφτά, τα λεφτά! Πάνω στο τραπέζι είχα αφήσει ένα μαχαίρι».

»Το άρπαξε. Θα σε σφάξω», φώναζε. Με χτύπαγε. Κάποια στιγμή που τράβηξε τα σκουλαρίκια από τα αυτιά. Γέμισα αίματα. Αυτός έψαχνε τα συρτάρια. Σύρθηκα μέχρι το διάδρομο, φώναξα βοήθεια κατέβηκαν οι άλλοι έφυγε».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις