Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Πανό στην Τούμπα: Ταυτοποιήθηκαν οι ύποπτοι
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Πανό στην Τούμπα: Ταυτοποιήθηκαν οι ύποπτοι

Το άθλιο πανό έγραφε ''αδέρφια κρατάτε γερά'' και αναφερόταν στους δολοφόνους τους 19χρονου Άλκη.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Τάκης Θεοδωρικάκος ανακοίνωσε μέσω του λογαριασμού του στο Twitter πως ταυτοποιήθηκαν, αυτοί που ανήρτησαν το πανό στο γήπεδο της Τούμπας, κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης της Μίντιλαντ με τον ΠΑΟΚ για τη φάση των “32” του UEFA Comference League. “Η Ελληνική Αστυνομία ταυτοποίησε τους υπόπτους που ανήρτησαν το πανό με άθλιο περιεχόμενο την προηγούμενη Κυριακή στο γήπεδο της Τούμπας. Βάζουμε τέλος στο χουλιγκανισμό. Η δικαιοσύνη έχει το λόγο” έγραψε στο Τwitter, ο κ. Θεοδωρικάκος.

Το απαράδεκτο πανό έγραφε “αδέρφια κρατάτε γερά” και απευθυνόταν στους δολοφόνους τους 19χρονου Άλκη, οι οποίοι έχουν προφυλακιστεί.

Η ανακοίνωση του ΠΑΟΚ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ πήρε θέση για το συγκεκριμένο πανό αναφέροντας: “Ρητά και κατηγορηματικά εκφράζουμε τον αποτροπιασμό μας από το γεγονός ότι κάποιοι επιμένουν να θεωρούν τους εαυτούς τους μεγαλύτερους από τον ίδιο τον ΠΑΟΚ. Περιθωριακά και κατάπτυστα πανό και αυτοκαταστροφικές αντιδράσεις στον ΠΑΟΚ των τίτλων και των σπουδαίων βραδιών σαν το χθεσινό δεν έχουν πια θέση. Κάποιοι δυσκολεύονται να το αντιληφθούν, αλλά ο ΠΑΟΚ τσιφλίκι της τσάμπα μαγκιάς έχει παρέλθει ανεπιστρεπτί. Το οφείλουμε στα εκατομμύρια φιλάθλων μας που ντρέπονται για τις πράξεις μιας χούφτας ανθρώπων”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις