Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 αποχώρηση 1/3: Δύσκολος αγώνας για την παραμονή στο παιχνίδι
LIFESTYLE

MasterChef 6 αποχώρηση 1/3: Δύσκολος αγώνας για την παραμονή στο παιχνίδι

MasterChef 6 αποχώρηση 1/3: Ο Γρηγόρης, η Αναστασία και ο Χριστόφορος είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση.

MasterChef 6 αποχώρηση 1/3: Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου είδαμε ένα Mystery Box με «άρωμα Ελλάδας» με νικητή της δοκιμασίας να αναδεικνύεται ο Νικήτας. Στη συνέχεια, το πλεονέκτημά του ήταν ότι μπορούσε να «μοιράσει» τα υλικά και τον χρόνο στους υπόλοιπους παίκτες και παίκτριες για το Τεστ Δημιουργικότητας  με εκείνον να έχει την δυνατότητα αν θέλει να περάσει στον εξώστη και να βρεθεί άμεσα στο top 19, όπως και έκανε.

Ο Τζόναθαν, η Βασιλική και ο Βασίλης Μ. είχαν τις τρεις καλύτερες προσπάθειες με τον Βασίλη να κερδίζει την κάρτα ασυλίας που η Φανή χρησιμοποίησε σε προηγούμενο επεισόδιο για να σώσει τον ίδιο. Στον αντίποδα, οι τρεις υποψήφιοι που δυσκολεύτηκαν αρκετά χθες και είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Γρηγόρης, η Αναστασία και ο Χριστόφορος, με τον τελευταίο μάλιστα να έχει μόλις επιστρέψει στο σπίτι του MasterChef μετά την οικειοθελή αποχώρηση της Τατιάνας.

MasterChef 6 αποχώρηση 1/3: «Τα λάθη συνεχίζονται και γίνονται πολλά»

Καλεσμένος για τη σημερινή δοκιμασία είναι ο executive chef, Σωτήρης Ευαγγέλου, το πιάτο του οποίου καλούνται να αντιγράψουν στο σημερινό επεισόδιο οι τρεις παίκτες. Στην θέα του, μάλιστα, ο εξώστης «παγώνει», κάτι που σε συνδυασμό με τα σχόλια του εξώστη που ακούγονται στο trailer όσο οι παίκτες διαγωνίζονται, αλλά και τα σχόλια των κριτών μας κάνουν να πιστεύουμε πως η σημερινή δοκιμασία είναι αρκετά απαιτητική.

Μάλιστα, χαρακτηριστική είναι η φράση που ακούγεται από τον καλεσμένο στο τέλος του trailer, ο οποίος λέει: «Τα λάθη συνεχίζονται και γίνονται πολλά». Περισσότερα θα δούμε στο επεισόδιο του MasterChef 6 που που θα προβληθεί σήμερα Τρίτη (1/3) στις 21:00 στο Star, ενώ στο τέλος του επεισοδίου 19 παίκτες και παίκτριες θα έχουν απομείνει στον διαγωνισμό.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις