MasterChef 6 αποχώρηση 1/3: Δάκρυσε η Αναστασία

LIFESTYLE

MasterChef 6 αποχώρηση 1/3: Δάκρυσε η Αναστασία

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

MasterChef 6 αποχώρηση 1/3: Ο παίκτης με το χειρότερο πιάτο και αυτός που δεν κατάφερε να πετύχει σωστά τις παρασκευές, ήταν η Αναστασία.

02.03.2022 | 14:13

MasterChef 6 αποχώρηση 1/3: Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση έδωσαν μία μάχη για να κρατήσουν τη θέση τους και την ποδιά τους στο χθεσινό επεισόδιο του MasterChef 6. Νικητής του Mystery Box είχε αναδειχθεί ο Νικήτας Μπατσικούρας, ο οποίος έχοντας στα χέρια του μια σειρά από πλεονεκτήματα, ήταν αυτός που έκανε τον συνδυασμό των υλικών που θα μαγείρευαν οι παίκτες στο Τεστ Δημιουργικότητας. Οι επιλογές που έκανε ήταν άκρως στρατηγικές και φάνηκε πως ήθελε να δυσκολέψει τους αντιπάλους του στο παιχνίδι.

Στο Τεστ Δημιουργικότητας, νικητής ήταν ο Βασίλης Μπόλλος, ο οποίος κέρδισε και την κάρτα ασυλίας. Στη δοκιμασία αυτή, μεγάλοι ηττημένοι ήταν ο Γρηγόρης Γιαννόπουλος, ο Χριστόφορος Κατσιάνας και η Αναστασία Ντμίτρουκ. Οι τρεις παίκτες δεν εντυπωσίασαν με τις προσπάθειές τους.

Αποχώρησε η Αναστασία

Αυτοί ήταν και οι παίκτες που βρέθηκαν αντιμέτωποι στη δοκιμασία αποχώρησης. Σε αυτή έπρεπε να αντιγράψουν όσο πιο πιστά γίνεται, μια συνταγή υψηλών απαιτήσεων και τα πιάτα τους αξιολογήθηκαν από τους τρεις chef κριτές, Πάνο Ιωαννίδη, Σωτήρη Κοντιζά και Λεωνίδα Κουτσόπουλο. Ο παίκτης με το χειρότερο πιάτο και αυτός που δεν κατάφερε να πετύχει σωστά τις παρασκευές, ήταν η Αναστασία. Η νεαρή μαγείρισσα συγκινήθηκε με το αποτέλεσμα και ήταν αυτή που έπρεπε να αποχωρήσει από το MasterChef 6.

Ετικέτες
Exit mobile version