Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Έκρηξη στο Κίεβο: Τρόμος τη στιγμή που ανταποκριτής του OPEN ήταν στον αέρα
ΕΛΛΑΔΑ

Έκρηξη στο Κίεβο: Τρόμος τη στιγμή που ανταποκριτής του OPEN ήταν στον αέρα

Έκρηξη στο Κίεβο: Οι εκρήξεις στην ουκρανική πρωτεύουσα είναι συνεχείς καθώς οι ντόπιοι προετοιμάζονται για τη ρωσική εισβολή.

Τα βλέμματα όλου του κόσμου είναι στραμμένα στα όσα τραγικά συμβαίνουν στην Ουκρανία μετά τη ρωσική εισβολή. Πόλεις σφυροκοπούνται, και το Κίεβο οχυρώνεται περιμένοντας την επίθεση του ρωσικού στρατού. Στην πρωινή εκπομπή του Open, “Ώρα Ελλάδος”, ο δημοσιογράφος Χρήστος Νικολαΐδης μετέδιδε όσα συμβαίνουν στην ουκρανική πρωτεύουσα, όταν την ώρα της ζωντανής σύνδεσης σημειώθηκε μια πολύ δυνατή έκρηξη.

“Αυτό ήταν πολύ δυνατό. Αυτή ήταν μια σημαντική έκρηξη. Να δούμε από πού θα ξεπροβάλλει ο καπνός για να δούμε για πιο πράγμα μιλάμε. Τις τελευταίες ώρες είναι αυτό το μόνιμο σκηνικό. Έχουμε πραγματικά αυτές τις εκρήξεις αλλά αυτή ήταν πολύ δυνατή και νομίζω ότι ανταποκρίνεται στους υπολογισμούς μας” είπε και έβαλε το κράνος του. “Να δούμε από πού θα ξεπροβάλλει ο καπνός για να δούμε για πιο πράγμα μιλάμε” είπε ο Χρήστος Νικολαϊδης στη ζωντανή σύνδεση του OPEN.

“Τις τελευταίες ώρες είναι αυτό το μόνιμο σκηνικό. Έχουμε πραγματικά αυτές τις εκρήξεις αλλά αυτή ήταν πολύ δυνατή και νομίζω ότι ανταποκρίνεται στους υπολογισμούς μας”, ανέφερε. Τελικά όμως χρειάστηκε να φύγει από το σημείο, αφού ανακάλυψε πως η αποστολή βρισκόταν κοντά σε στρατόπεδο και έπρεπε να μετακινηθούν σε ασφαλέστερο σημείο.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις