Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Ουκρανία – Βάνα Μπάρμπα: Θα ήθελα να βοηθήσω εθελοντικά
LIFESTYLE

Ουκρανία – Βάνα Μπάρμπα: Θα ήθελα να βοηθήσω εθελοντικά

Ουκρανία - Βάνα Μπάρμπα: Δείτε το σχετικό απόσπασμα

Η Βάνα Μπάρμπα, το πρωί της Παρασκευής παραχώρησε στην εκπομπή «Mega Καλημέρα» μία συνέντευξη όπου μεταξύ άλλων μίλησε για την απόφασή της να πάει στα σύνορα Πολωνίας – Ουκρανίας ως εθελόντρια αλλά και την απώλεια της αδερφής της. «Είναι ένα δύσκολο διάστημα για όλους, περνάμε όλοι το ίδιο “μούδιασμα”, μετά τον κορονοϊό τώρα έχουμε με έναν πόλεμο κοντά μας. Ένας πόλεμος κοντά ή μακριά, είναι πόλεμος. Είναι τόσο βαρύ το κλίμα που δεν μπορείς να χαρείς» σχολίασε η ταλαντούχα ηθοποιός.

«Είμαι γενιά του ’66, οι γονείς μας πέρασαν πόλεμο, φτώχια, πείνα. Έχω δυο γονείς 84 ετών, “έχασα” την αδελφή μου από καρκίνο και είμαι μόνη μου. Έχω ένα σωματείο, τη Δύναμη Ζωής. Συνεργάζομαι με μεγάλους χορηγούς, κάθε μήνα δίνουμε σε μητέρες και παιδιά δωρεάν τρόφιμα, και θα ήθελα να τρέξω μεταξύ Ουκρανίας και Πολωνίας, να βοηθήσουμε εθελοντικά, και θα το κάνω» εξομολογήθηκε η Βάνα Μπάρμπα.

Τέλος, συμπλήρωσε η Βάνα Μπάρμπα: «Απέχω τηλεοπτικά και θεατρικά κι έτσι δούλεψα με τα μεσιτικά και με μια εταιρεία εισαγωγών – εξαγωγών στη Σαουδική Αραβί. Καταφέραμε και ζήσαμε αξιοπρεπώς με τα καλά χρήματα που βγάζαμε. Τώρα κοντεύουμε μια δεκαετία που τα πράγματα είναι δύσκολα».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις