Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Webinar για την προστασία στο διαδίκτυο
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη: Webinar για την προστασία στο διαδίκτυο

Δήμος Νίκαιας - Αγ. Ι. Ρέντη: Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του Webinar θα σταλεί με e-mail σε όσους έχουν κάνει εγγραφή.

Σας περιμένουμε διαδικτυακά την Τετάρτη 9 Μαρτίου 2022 στις 19:00 στο Webinar που διοργανώνει το Περιφερειακό Ταμείο Ανάπτυξης και η Περιφέρεια Αττικής, σε συνεργασία με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, με θέμα «Διαδικτυακές Απάτες, Προστασία Ψηφιακών Συσκευών», στο πλαίσιο του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού στην Περιφέρεια Αττικής». Εισηγητής θα είναι ο κ. Χρήστος Κολιάκος, Στέλεχος της Περιφερειακής Ενότητας Πειραιώς και Νήσων της δράσης του Ψηφιακού Εγγραμματισμού για την Περιφέρεια Αττικής.  Όσοι επιθυμούν να βρεθούν μαζί μας, παρακαλούμε όπως κάνετε πρώτα εγγραφή στην παρακάτω φόρμα

https://tinyurl.com/digitalattiki

Ο σύνδεσμος για την παρακολούθηση του Webinar θα σταλεί με e-mail σε όσους έχουν κάνει εγγραφή. Η συμμετοχή στο συγκεκριμένο Webinar είναι δωρεάν σε όλους και η παρακολουθηση του δεν απαιτεί καμία προηγούμενη γνώση, εμπειρία ή εξοικείωση του συμμετέχοντα σε θέματα διαδικτύου. Με την ολοκλήρωση του webinar οι συμμετέχοντες θα λάβουν σχετική βεβαίωση παρακολούθησης, εφόσον το επιθυμούν. Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση μπορείτε να επικοινωνείτε  με το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη  στα τηλέφωνα: 2132004815 και 2132004832 ή με τα στελέχη του έργου «Δράσεις Ψηφιακής Εκπαίδευσης και Ψηφιακού Εγγραμματισμού στην Περιφέρεια Αττικής» επιλέγοντας έναν από τους παρακάτω τρόπους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις