Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Κόρη Λαβρόφ: Η χλιδάτη ζωή της 26χρονης Πωλίνα Κοβάλεβα
ΚΟΣΜΟΣ

Κόρη Λαβρόφ: Η χλιδάτη ζωή της 26χρονης Πωλίνα Κοβάλεβα

Κόρη Λαβρόφ: Η Πωλίνα Κοβάλεβα, κόρη της ερωμένης του Σεργκέι Λαβρόφ, ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή γεμάτη ταξίδια και διακοπές

Είναι 26 ετών, όμορφη, πλούσια και ζει μια ξέγνοιαστη ζωή μακριά από την πατρίδα της τη Ρωσία στο υπερ-χλιδάτο διαμέρισμά της στο Κένσινγκτον, το οποίο αγόρασε 4,5 εκατομμύρια λίρες σε ηλικία μόλις 21 ετών. Δεν είναι μια οποιαδήποτε κοπέλα. Είναι η κόρη της ερωμένης του Ρώσου υπουργού Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ, από προηγούμενο γάμο της, που ζει μια πλουσιοπάροχη ζωή γεμάτη ταξίδια και διακοπές. Το όνομά της είναι Πωλίνα Κοβάλεβα και τις τελευταίες ώρες η φωτογραφία της δημοσιεύεται σε μερικά από τα μεγαλύτερα βρετανικά Μέσα. Κι αυτό γιατί έχει γίνει και εκείνη ένα από τα πρόσωπα που στοχοποιούνται στο πλαίσιο της επιβολής κυρώσεων για τον πόλεμο στην Ουκρανία.

Η 26χρονη, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα των Times, εμφανίζεται ως ιδιοκτήτρια ενός διαμερίσματος στη πανάκριβη High Street του Kένσινγκτον στο κεντρικό Λονδίνο, το οποίο φέρεται να αγόρασε έναντι 4,5 εκατομμυρίων λιρών σε ηλικία μόλις 21 ετών. Έχει αποφοιτήσει από Business School του Imperial College, με ειδίκευση στα οικονομικά και την επιχειρηματική στρατηγική, ενώ πριν καλά-καλά πάρει το πτυχίο της, έπιασε δουλειά στον ρωσικό ενεργειακό κολοσσό Gazprom.

https://twitter.com/pevchikh/status/1501878715709632518?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1501878715709632518%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fworld%2Farticle%2F1220875%2Fsergei-lavrof-i-hlidati-zoi-tis-thetis-tou-koris-sto-londino%2F

Τι γράφει η επικεφαλής των ερευνών στο Ίδρυμα Καταπολέμησης της Διαφθοράς του Αλεξέι Ναβάλνι

Η Μαρία Πέβκιτς, επικεφαλής των ερευνών στο Ίδρυμα Καταπολέμησης της Διαφθοράς του Αλεξέι Ναβάλνι, κατονόμασε μέλη της οικογένειας του Λαβρόφ, συμπεριλαμβανομένων των ονομάτων της Πολιάκοβα και της Κοβάλεβα, αναφέροντας ότι το διαμέρισμα στο Κένσινγκτον θα έπρεπε να δεσμευτεί στο πλαίσιο των κυρώσεων, ανέφερε η Telegraph.

“Θα ήθελα να γνωρίσετε την Πωλίνα Κοβάλεβα. Η Πολίνα είναι μια 26χρονη λαμπερή Ρωσίδα από το Λονδίνο. Ζει σε ένα τεράστιο διαμέρισμα στο Κένσινγκτον και λατρεύει τα πάρτι. Οι αναρτήσεις της στο instagram μοιάζουν με ασταμάτητες διακοπές. Αυτό δεν είναι πρωτόγνωρο, αλλά υπάρχει μια μικρή λεπτομέρεια… Η Πωλίνα είναι θετή κόρη του υπουργού Εξωτερικών της Ρωσίας, Σεργκέι Λαβρόφ. Ναι, ΑΥΤΟΣ ο Λαβρόφ. Είναι ένας από τους στενότερους συμμάχους του Πούτιν, το πιστό του “θερμό κεφάλι”, και τώρα επίσης εγκληματίας πολέμου” γράφει η Πέβκιτς.

Βρετανοί βουλευτές ζητούν κυρώσεις κατά της “δεύτερης οικογένειας” του Λαβρόφ

Η “δεύτερη οικογένεια” του Ρώσου ΥΠΕΞ μπήκε στο στόχαστρο βουλευτών και ακριβιστών στη Βρετανία, που ζητούν να τους επιβληθούν κυρώσεις με αφορμή των πόλεμο στην Ουκρανία, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Telegraph.

https://www.thetimes.co.uk/article/london-life-sergey-lavrov-stepdaughter-k6vspj72z

Η βουλευτής Λάιλα Μοραν των Φιλελευθέρων Δημοκρατών δήλωσε στην Daily Telegraph:

“Η κυβέρνηση εξακολουθεί να είναι πολύ πίσω από την ΕΕ και τις ΗΠΑ. Η νομοθεσία δεν έχει ολοκληρωθεί ακόμα, οπότε αν μπορούν να ενεργήσουν εναντίον του Αμπράμοβιτς τώρα, γιατί όχι και στους άλλους;”.

Η ερωμένη του Λαβρόφ

Η Σβετλάνα Πολιάκοβα, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, είναι η επίσημη ερωμένη του Σεργκέι Λαβρόφ εδώ και 20 χρόνια, γι αυτό αποκαλούν την ίδια και την κόρη της “δεύτερη οικογένεια” του Ρώσου υπουργού.

Τον συνοδεύει σχεδόν σε κάθε διπλωματική του αποστολή, καθώς εργάζεται και εκείνη στο υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας από το 2014. Πληροφορίες μάλιστα θέλουν το ζευγάρι να απολαμβάνει κατά καιρούς χλιδάτες διακοπές και διαμονή σε πολυτελή σπίτια και σκάφη αναψυχής, μεταξύ άλλων και στο γιοτ του Ρώσου ολιγάρχη Όλεγκ Ντεριπάσκα.

Η σύντροφος του Λαβρόφ φέρεται να έχει αγοράσει ένα διαμέρισμα αξίας περίπου οκτώ εκατομμυρίων δολαρίων στην καρδιά της Μόσχας. Επίσης λέγεται ότι έχει μια εντυπωσιακή συλλογή ακριβών αυτοκινήτων. Ο Λαβρόφ παραμένει παντρεμένος με την Μαρία Λαβρόβα, με την οποία έχουν αποκτήσει μία κόρη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις