Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κριχόβιακ: Πυρά από Ρωσία
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Κριχόβιακ: Πυρά από Ρωσία

Κριχόβιακ: Ως... ξεφτιλισμένο Πολωνό χαρακτήρισε τον Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ το ρώσικο «sportkp.ru» λόγω της μετακίνησής του από την Κράσνονταρ στην ΑΕΚ.

Αποδέκτης απίστευτων ύβρεων από ρωσικό αθλητικό Μέσο έγινε ο Γκρεγκόρζ Κριχόβιακ λόγω της μετακίνησής του στην ΑΕΚ. Συγκεκριμένα, προ ημερών το «sportkp.ru» δημοσίευσε κείμενο με τίτλο «Ο ξεφτιλισμένος Πολωνός της Κράσνονταρ, Κριχόβιακ, θα συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα». Αφορμή αποτέλεσε το γεγονός πως ο Πολωνός παίκτης έκανε χρήση της ειδικής ρήτρας που έδωσε η FIFA και η UEFA στους ξένους ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται στη Ρωσία μετά την εισβολή στην Ουκρανία.

Ακόμα δε περισσότερο φαίνεται πως τους εξόργισε το γεγονός ότι ο Κριχόβιακ αποτέλεσε… μπροστάρη στη μαζική φυγή παικτών από τη ρώσικη ομάδα. Μάλιστα, το τελευταίο έχει τη σημασία του και για το καλοκαίρι, επιβεβαιώνοντας τα ρεπορτάζ που θέλουν τον νεαποκτηθέντα άσο της «Ένωσης» να μην επιθυμεί να επιστρέψει στην Κράσνονταρ μετά την εκπνοή του βραχυπρόθεσμου συμβολαίου του με την ΑΕΚ (μέχρι τα τέλη Ιουνίου).

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις