Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Κώστας Νεστορίδης κορoνοϊός: Πήγε να το σκάσει από το νοσοκομείο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Κώστας Νεστορίδης κορoνοϊός: Πήγε να το σκάσει από το νοσοκομείο!

Κώστας Νεστορίδης κορoνοϊός: Ο γιος του σπουδαίου ποδοσφαιριστή της ΑΕΚ, αποκάλυψε ότι ο πατέρας του νιώθοντας καλύτερα πήγε να το... σκάσει

Ο 92χρονος μύθος της ΑΕΚ, Κώστας Νεστορίδης νοσηλεύεται τις τελευταίες μέρες με κορoνοϊό. Ο γιος του Γιώργος τόνισε προχθές ότι όλα πηγαίνουν καλά με τον πατέρα του, ωστόσο το απόγευμα του Σαββάτου με νέα ανάρτησή του αποκάλυψε πως ο «Νέστορας» προσπάθησε να το… σκάσει από το νοσοκομείο.

Μάλιστα στην προσπάθειά του να δραπετεύσει, όπως ανέφερε ο γιος του, χτύπησε το κεφάλι του και χρειάστηκαν ράμματα, όμως δεν άφησε τους γιατρούς!

«Είχαμε ένα περιστατικό…. ό Πατέρας μου επειδή ένιωθε πολύ καλύτερα ζήτησε έντονα νά γυρίσει σπίτι… φυσικά καί ήταν αδύνατο αν Δεν πουν οι γιατροί τό οκ….. εκείνος βέβαια δεν έμεινε άπραγος …. έκοψε τόν όρο του καί προσπάθησε Νά δραπετεύσει….. στήν προσπάθεια του έπεσε χτύπησε τό κεφάλι του χρειάστηκαν ράμματα αλλά δεν τούς άφησε…. μετά από εξετάσεις Μου είπαν ότι όλα είναι καλά!!!!», έγραψε στην ανάρτησή του στο Facebook ο γιος του Νεστορίδη.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις