Άρης: Τέλος ο Μήτρογλου

ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Άρης: Τέλος ο Μήτρογλου

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Γιώργος Ζαχάρης

Άρης: Ο Κώστας Μήτρογλου προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασής του με την ομάδα της Θεσσαλονίκης.

22.03.2022 | 11:33

Τίτλοι τέλους στη συνεργασία του Άρη με τον Κώστα Μήτρογλου, καθώς ο ποδοσφαιριστής προχώρησε σε καταγγελία της σύμβασής του και όλα δείχνουν ότι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια. Άσχημο τέλος για μια σχέση που ξεκίνησε με μεγάλες προσδοκίες και από τις δύο πλευρές. Ο ποδοσφαιριστής μάλιστα μάζεψε τα πράγματά του από το προπονητικό κέντρο της ομάδας και φυσικά δεν θα συμμετέχει στις προπονήσεις. Κι έτσι οι δύο πλευρές θα οδηγηθούν στα δικαστήρια όπου θα λύσουν τις διαφορές τους έπειτα από ένα διάστημα (σχεδόν) έξι μηνών όπου ο ποδοσφαιριστής, είτε ήταν τραυματίας είτε δεν ήταν σε θέση να αγωνιστεί.

Με αυτό τον τρόπο έληξε άδοξα και η τελευταία απόπειρα η οποία επιχειρήθηκε από τον Χερμάν Μπούργος, καθώς ο Αργεντίνος τεχνικός έδειξε την πρόθεση να ασχοληθεί με την περίπτωσή του και να δημιουργήσει τις συνθήκες ουσιαστικής επιστροφής του παίκτη στην ομάδα, διαπιστώνοντας ωστόσο ότι η προσπάθειά του ήταν μάταιη.

H τελευταία συμμετοχή του Μήτρογλου

Ο Άρης θεωρεί ότι η συμπεριφορά του έμπειρου ποδοσφαιριστή ήταν αντιεπαγγελματική, στέκεται στη φυσική, αγωνιστική και κυρίως στη σωματική κατάστασή του, η οποία δεν του επέτρεπε να επιστρέψει στην καθημερινότητα της ομάδας, πέραν των μεγάλων διαστημάτων της απουσίας του λόγω των θεραπειών στις οποίες υποβλήθηκε. Είναι ενδεικτικό το γεγονός ότι η τελευταία συμμετοχή του παίκτη σε αγώνα της ομάδας ήταν στις 22 Ιουλίου 2021, στον πρώτο αγώνα με την Αστάνα στο Καζακστάν. Τότε τραυματίστηκε και δεν έπαιξε ξανά. Σε όλο αυτό το διάστημα υποβαλλόταν σε θεραπείες για τη θλάση που είχε υποστεί.

Για να φτάσουμε στο τωρινό σημείο, αυτό της καταγγελίας της σύμβασης και φυσικά στην αποχώρησή του από τις δραστηριότητες της ομάδας. Είναι φανερό εντέλει ότι οι δύο πλευρές θα λύσουν τις διαφορές τους στα δικαστήρια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
Θανατική ποινή στον Λουίτζι Μαντζιόνι ζητά το υπουργείο Δικαιοσύνης 22.03.2022 | 11:33
Ράγισαν καρδιές στα αποκαλυπτήρια του μνημείου για την Κυριακή Γρίβα – «Καμία άλλη να μη χαθεί» 22.03.2022 | 11:33
Η ευρωπαϊκή χώρα όπου οι γυναίκες δεν βρίσκουν συντρόφους: «Είναι οι πιο ψηλές στον κόσμο» 22.03.2022 | 11:33
Θρήνος στην ΕΛ.ΑΣ.: Νεκρός 35χρονος αστυνομικός σε τροχαίο στον Κηφισό – Ήταν πατέρας και περίμενε δεύτερο παιδί 22.03.2022 | 11:33
Κασσελάκης για Κωνσταντοπούλου: Θα ήταν από τις καλύτερες υπουργούς Δικαιοσύνης 22.03.2022 | 11:33
Θεσσαλονίκη: Αυτοκίνητο παρέσυρε και σήκωσε πεζό «στον αέρα» – Δείτε βίντεο 22.03.2022 | 11:33
Τέμπη: Νέοι εξοργιστικοί διάλογοι σταθμαρχών που «εκπαιδεύονται» με γελάκια στις κονσόλες μετά την τραγωδία 22.03.2022 | 11:33
Σφοδρή επίθεση Γεωργιάδη κατά Κωνσταντοπούλου: «Έχει στενές σχέσεις με τον Πούτιν – Διόρισε τους κολλητούς της» 22.03.2022 | 11:33
Exit mobile version