Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΥΤΟΔΙΟΙΚΗΣΗ / Δήμος Ελευσίνας: Θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου
ΕΛΛΑΔΑ

Δήμος Ελευσίνας: Θετική ανταπόκριση στο αίτημα του Δημάρχου Αργύρη Οικονόμου

Δήμος Ελευσίνας: Η συμβολή των υπαλλήλων στην καθαριότητα και την κοινωνική υπηρεσία είναι αδιαμφισβήτητα, βαρύνουσας σημασίας για τις ανάγκες της καθημερινότητας.

Για την επιτακτική ανάγκη της παράτασης, είχε αποστείλει και επιστολή ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου στο Υπουργείο Εσωτερικών, κίνηση που είχε πραγματοποιηθεί και κατά τα τέλη Νοεμβρίου. Η συμβολή των υπαλλήλων στην καθαριότητα και την κοινωνική υπηρεσία είναι αδιαμφισβήτητα, βαρύνουσας σημασίας για τις ανάγκες της καθημερινότητας, ιδίως σε μία περίοδο έξαρσης της πανδημίας. Έτσι, μετά και την πρόσφατη απόφαση του Υπουργείου Εσωτερικών, οι εν λόγω συμβάσεις ορισμένου χρόνου ανανεώνονται έως και τις 31 Μαΐου.

Όπως ανέφερε ο Δήμαρχος Ελευσίνας, Αργύρης Οικονόμου: «Είναι μία θετική εξέλιξη τόσο για τους συμβασιούχους όσο και για τον Δήμο και μακάρι να μπορούσαμε να επεκτείνουμε τις συμβάσεις για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Οι υπηρεσίες που παρέχει το προσωπικό είναι εξαιρετικά σημαντικές για τις ανάγκες των υπηρεσιών του Δήμου μας και γι’ αυτόν τον λόγο, ζητήσαμε εκ νέου και με κάθε τρόπο την ανανέωσή τους. Το ίδιο θα πράξουμε και μετά το πέρας της παράτασης, ελπίζοντας προφανώς, κάποια στιγμή, η εργασιακή αβεβαιότητα να αποτελεί παρελθόν για την κοινωνία μας».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις