Όλοι θέλουμε να ξεκινάμε την μέρα μας όμορφα και γεμάτοι ενέργεια, γι’ αυτό και ένα καλό πρωινό είναι απαραίτητο. Τα τελευταία χρόνια η βρώμη αποτελεί λατρεμένη διατροφική συνήθεια πολλών και όχι άδικα, καθώς τα οφέλη της είναι πολλά. Είναι πλούσια σε φυτικές ίνες και διαιτητική, ενώ με τους σωστούς συνδυασμούς γίνεται και… πεντανόστιμη.
Μπολ βρώμης
Θερμίδες: 229
Τι θα χρειαστείτε
1/2 φλιτζάνι νιφάδες βρώμη
1 πρέζα αλάτι
1/8 κουταλάκι του γλυκού κανέλα
1 κουταλιά της σούπας αποξηραμένα κράνμπερι (ή αποξηραμένα φρούτα της επιλογής σας)
1 κουταλιά της σούπας αμύγδαλα (ή ξηρούς καρπούς της επιλογής σας)
1 φλιτζάνι νερό
Τι πρέπει να κάνετε
Ζεσταίνουμε τη βρώμη με ένα φλιτζάνι νερό και ανακατεύουμε πολύ καλά. Στη συνέχεια, σ’ ένα βαθύ μπολ τοποθετούμε τα υλικά με την ακόλουθη σειρά: βρώμη, αλάτι, κανέλα, κράνμπερι και αμύγδαλα!