Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

24

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ληστεία στα Πατήσια: 17χρονος μαχαίρωσε μαθητή για το κινητό
ΕΛΛΑΔΑ

Ληστεία στα Πατήσια: 17χρονος μαχαίρωσε μαθητή για το κινητό

Στο σπίτι του 17χρονου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευές κινητών, μεταξύ των οποίων και το κλεμμένο τηλέφωνο του 16χρονου.

Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ένας 17χρονος ο οποίος κατηγορείται πως μαχαίρωσε και λήστεψε έναν 16χρονο, έξω από σχολείο της Αθήνας. Ο φερόμενος ως δράστης συνελήφθη, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, στην περιοχή των Πατησίων, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Προστασίας Ανηλίκων της Ασφάλειας Αττικής. Σύμφωνα με την Αστυνομία, χθες το μεσημέρι, Δευτέρα 28 Μαρτίου, έξω από σχολικό συγκρότημα, ένας 17χρονος Αλβανός πλησίασε τον 16χρονο και με τη χρήση μαχαιριού τον τραυμάτισε, του αφαίρεσε το κινητό τηλέφωνό του, ενώ αμέσως μετά τράπηκε σε φυγή.

Το θύμα διακομίστηκε σε νοσοκομείο για παροχή πρώτων βοηθειών, ενώ από την προανακριτική έρευνα ταυτοποιήθηκε ο νεαρός και μετά από αναζητήσεις, εντοπίστηκε και συνελήφθη. Σε αστυνομική έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πέντε συσκευές κινητών τηλεφώνων, μεταξύ των οποίων και το κλεμμένο από τον 16χρονο. Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, κατηγορούμενος για ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες και παράβαση του νόμου περί όπλων.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις