Χαρτορίχτρα Ρούλας Πισπιρίγκου – Πάτρα: Τι απαντά η μητέρα των τριών παιδιών

ΕΛΛΑΔΑ

Χαρτορίχτρα Ρούλας Πισπιρίγκου – Πάτρα: Τι απαντά η μητέρα των τριών παιδιών

ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: Ιφιγένεια Αντωνοπούλου

Χαρτορίχτρα Ρούλας Πισπιρίγκου - Πάτρα: Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η μητέρα των τριών παιδιών κάνει λόγο για ανυπόστατες μαρτυρίες.

30.03.2022 | 18:33

Την άρνησή της ότι επισκέφθηκε χαρτορίχτρα επανέλαβε η Ρούλα Πισπιρίγκου, μητέρα των τριών κοριτσιών που πέθαναν στην Πάτρα σε διάστημα τριών ετών. Σύμφωνα με τον ΑΝΤ1, η Ρούλα Πισπιρίγκου κάνει λόγο για ανυπόστατες μαρτυρίες που έχουν υπάρξει τις τελευταίες ημέρες, και μάλιστα σημείωσε ότι «οι μάρτυρες δεν υπάρχουν καν σαν οντότητες». Η μητέρα είπε ότι με τον πατέρα των παιδιών Μάνο Δασκαλάκη, έχουν 5-6 συγγενείς και τώρα έχουν ξαφνικά βρεθεί 50 ξαδέρφια, 300 θείοι και συγγενείς.

Παράλληλα, απαντά σε όσους υποστηρίζουν ότι η μητέρα του Μάνου δεν την ήθελε, λέγοντας ότι η πεθερά της την επισκέπτεται καθημερινά και κάθε δεύτερη ημέρα ο πεθερός της, κι ας μην είναι ζευγάρι πια. Μάλιστα, για την πεθερά της ανέφερε ότι όσο η Τζωρτζίνα, μετά την ανακοπή, είχε μείνει παραπληγική και χρειαζόταν φροντίδα, αυτή την κρατούσε. Η Ρούλα Πισπιρίγκου παρακολουθεί όλες τις τηλεοπτικές εκπομπές. Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο βλέπει τι γίνεται, δεν είναι ήρεμη, έχει χάσει τον ύπνο της και εύχεται να τον ξαναβρεί. Η ίδια έχει αγωνία, όμως υποστηρίζει ότι η αλήθεια θα φανεί σύντομα.

Exit mobile version