Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

16

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor spoiler αποχώρηση – σήμερα 30/3: Ποιος παίκτης φεύγει;
LIFESTYLE

Survivor spoiler αποχώρηση – σήμερα 30/3: Ποιος παίκτης φεύγει;

Survivor spoiler αποχώρηση - σήμερα 30/3: Ένας σοκαριστικός αγώνας έρχεται σήμερα, αλλά και μία αποχώρηση έκπληξη που περίμεναν πολλοί τηλεθεατές.

Ένας σοκαριστικός αγώνας έρχεται σήμερα, αλλά και μία αποχώρηση έκπληξη που περίμεναν πολλοί τηλεθεατές. Ποιος αποχωρεί σήμερα (30/3) από το Survivor και ποια ομάδα κερδίζει το έπαθλο φαγητού; Επεισοδιακό το σημερινό Survivor με δύο τραυματισμούς και τρεις διαφορετικούς παίκτες υποψήφιους για αποχώρηση. Αρχικά, αξίζει να σημειωθεί ότι οι κόκκινοι πήραν το αίμα τους πίσω χθες και κέρδισαν την επικοινωνία, με αποτέλεσμα να μιλήσουν με τους δικούς τους ανθρώπους και να τους δώσουν δύναμη.

Μία νέα μέρα ξεκινά, όμως, σήμερα και όχι ιδιαίτερα καλή για τους Κόκκινους, αφού στον σημερινό αγώνα δε θα τραυματιστεί μόνο ένας, αλλά δύο παίκτες της ομάδας. Ο λόγος για τον Άρη Σοϊλέδη που τραυματίζεται σοβαρά και την Ασημίνα που στο τρέιλερ τη βλέπουμε ξαπλωμένη στο φορείο. Έτσι, οι μπλε έχουν ένα προβάδισμα, ενώ η ψυχολογία των κόκκινων έχει πέσει στα τάρταρα. Δύο συμπαίκτες τους, δύο από τους καλύτερους παίκτες τραυματίζονται. Η αγωνία χτυπάει κόκκινο για την υγεία και το μέλλον των παικτών. Φυσικά προέχει η ανάρρωσή τους. Σε σοκ βρίσκονται και οι μπλε, οι οποίοι ανησυχούν για τους αντίπαλους παίκτες. Τον αγώνα, λοιπόν, κερδίζουν οι μπλε με τους κόκκινους να μένουν πίσω και να ανησυχούν τόσο για τον Σοϊλέδη και την Ασημίνα, όσο και για την αποχώρηση.

Ποιος αποχωρεί από το Survivor;

Εκτός, όμως, από το Spoiler για το ποια ομάδα κερδίζει σήμερα (30/3) στο Survivor, πληροφορίες έρχονται και για τον παίκτη που αποχωρεί. Το φαβορί προς αποχώρηση ήταν η Τζο, ούσα νέα παίκτρια, στη συνέχεια πολλοί ήθελαν τον Απόστολο Ρουβά να φεύγει από τον Άγιο Δομίνικο, αλλά τελικά η ανατροπή δεν άργησε να συμβεί.

Έτσι, η παίκτρια που αποχωρεί σήμερα οριστικά από τον Άγιο Δομίνικο δεν είναι άλλη από τη Μυριέλλα Κουρεντή. Η παίκτρια ήταν υποψήφια προς αποχώρηση για έκτη φορά. Δεν κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ του Τριαντάφυλλου και το τηλεοπτικό κοινό αποφάσισε να δώσει μία ακόμα ευκαιρία στη νέα παίκτρια, την Τζο, αλλά και τον Απόστολο Ρουβά!

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις