Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

16

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έλεγε τη στιγμή της σύλληψης
ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα Πισπιρίγκου: Τι έλεγε τη στιγμή της σύλληψης

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου: Είπε πως η σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου δεν θα είναι η μόνη - «Τουλάχιστον τρεις πιστεύω εγώ»

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση των θανάτων των τριών παιδιών στην Πάτρα μετά τη σύλληψη της Ρούλας Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας. Μιλώντας στον ΑΝΤ1 ο πρώην Διευθυντής Ασφαλείας Πατρών και Στρατηγός της ΕΛ.ΑΣ. εν αποστρατεία, Χρήστος Ρουγκάλας είπε ότι η σύλληψη της «μητέρας» από την Πάτρα δεν θα είναι η τελευταία και πως έρχονται και άλλες.

Μάλιστα όπως είπε συνολικά οι συλλήψεις αναμένεται να είναι τουλάχιστον τρεις. «Τουλάχιστον τρεις πιστεύω εγώ» σχολίασε και σε ερώτηση για το αν ένα από τα εντάλματα σύλληψης θα αφορά τον Μάνο Δασκαλάκη απάντησε «ου! Σίγουρα». Όσον αφορά την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρα, ο κ. Ρουγκάλας είπε πως «νομίζει» πως θα συλληφθεί ενώ «για τον τέταρτο δεν θέλω να πω τίποτα».

«Δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος», λέει ο δικηγόρος του Μάνου Δασκαλάκη

«Ο Μάνος Δασκαλάκης δεν είναι εξαφανισμένος, είναι σοκαρισμένος και περιμένει να λάβει γνώση κρίσιμων εγγράφων της δικογραφίας προκειμένου να τοποθετηθεί αμέσως μετά».

Αυτή είναι η δήλωση που έκανε  στο thebest.gr ο δικηγόρος του πατέρα των τριών κοριτσιών, Δημήτρης Καράμπελας, σχετικά με τις πληροφορίες που διαρρέονται ότι ο Μάνος Δασκαλάκης είναι εξαφανισμένος. Ο δικηγόρος του δηλώνει ρητά και κατηγορηματικά ότι δεν είναι εξαφανισμένος από πουθενά και ότι σύντομα θα τοποθετηθεί.

Μάνος Δασκαλάκης: Τι έλεγε στο T-live την στιγμή της σύλληψης της Ρούλας Πισπιρίγκου

Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών και εν διαστάσει σύζυγος της Ρούλας, μίλησε στο T-live και την Γιώτα Κηπουρού την στιγμή που η Ρούλα οδηγούνταν στη ΓΑΔΑ. «Δεν γνωρίζω κάτι, αυτή την στιγμή δεν έχω κάποια νέα επικοινωνία μαζί της, αλλά μαζί μιλήσαμε πριν από λίγο. Μιλήσαμε και δεν είχε κάποια κλήση για να καταθέσει. Την ώρα που μιλήσαμε εμείς, όχι δεν είχε κάτι. Όταν έμαθα την είδηση ήταν και εκείνη η ώρα που μιλήσαμε» ήταν η πρώτη αντίδραση του Μάνου Δασκαλάκη.

Όταν ρωτήθηκε για την κεταμίνη, την ουσία που βρέθηκε στην Τζωρτζίνα, ο Μάνος απάντησε: «Εννοείται πως έχω ακούσει για την ουσία που βρέθηκε στις τοξικολογικές εξετάσεις της Τζωρτζίνας. Εννοείται ότι το άκουσα και γι’ αυτό μιλήσαμε με την Ρούλα. Δεν έχω κάποιο σχόλιο, αλλά όταν βγει ο ιατροδικαστής να το πει, εννοείται θα μιλήσω».

Όταν ρωτήθηκε για τη Ρούλα και τον γονιδιακό έλεγχο, ο Μάνος Δασκαλάκης δήλωσε στο T-live: «Δεν πιστεύω κάτι, αν δεν βγει μια απόφαση ή κάτι συνολικό, δεν μπορώ να πιστεύω κάτι εγώ. Ποιος σας το είπε ότι ολοκληρώθηκε ο γονιδιακός έλεγχος; Ο γονιδιακός έλεγχος στα πλαίσια του δωρεάν ελέγχου έχει ολοκληρωθεί, υπάρχει και περαιτέρω έλεγχος που δεν έχει ολοκληρωθεί. Εννοείται θα προβούμε να μάθουμε τι γίνεται», είπε ο Μάνος Δασκαλάκης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις