Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Μπέκαμ διάρρηξη: Θύμα ληστών ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του
ΚΟΣΜΟΣ

Μπέκαμ διάρρηξη: Θύμα ληστών ο διεθνής ποδοσφαιριστής και η οικογένειά του

Μπέκαμ διάρρηξη: Θύμα ληστείας έπεσε η οικογένεια του Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην έπαυλη αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών.

Θύμα ληστείας έπεσε η οικογένεια του Ντέιβιντ Μπέκαμ όταν άγνωστοι εισέβαλαν στην έπαυλη αξίας πολλών εκατομμυρίων λιρών όπου κατοικούν, στο Κένσινγκτον του Λονδίνου. Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα των βρετανικών μέσων, η ληστεία έγινε στα τέλη του Φεβρουαρίου χωρίς να γίνει γνωστή η υπόθεση και μάλιστα την ώρα της ληστείας βρίσκονταν μέσα στο σπίτι τόσο o Nτέιβιντ και η Βικτόρια Μπέκαμ, αλλά και η 10χρονη κόρη τους Χάρπερ.

Όταν εισέβαλαν οι ληστές, το ζευγάρι και η κόρη τους βρίσκονταν σε ένα υπνοδωμάτιο στον επάνω όροφο χωρίς να γνωρίζουν τι συμβαίνει μέσα στο σπίτι. Η διάρρηξη έγινε αντιληπτή όταν ο 17χρονος Κρουζ Μπέκαμ επέστρεψε στο αξίας 40 εκατομμυρίων λιρών σπίτι, έπειτα από νυχτερινή του έξοδο και βρήκε σπασμένο το παράθυρο σε έναν ξενώνα του σπιτιού και το δωμάτιο ανάστατο. Η οικογένεια φέρεται να έψαξε για τον διαρρήκτη, ο οποίος είχε ήδη φύγει. Έπειτα, μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα έφτασαν στο σπίτι αστυνομικές δυνάμεις οι οποίες ανέφεραν ότι εκλάπησαν αρκετά αντικείμενα, όπως ρούχα και ηλεκτρικά είδη. Η διάρρηξη εκτιμάται ότι συνέβη μεταξύ 20:30 και 23:30 το βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου και δεν έχουν γίνει συλλήψεις, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις