Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Survivor αποχώρηση Μυριέλλας: “Έχω αφήσει τα όνειρά μου και θα αποχωρήσω χαρούμενη”
LIFESTYLE

Survivor αποχώρηση Μυριέλλας: “Έχω αφήσει τα όνειρά μου και θα αποχωρήσω χαρούμενη”

Survivor αποχώρηση Μυριέλλας: «Βόμβα» με την αποχώρηση της Μυριέλλας

Με μία σούπερ έκπληξη ολοκληρώθηκε η εβδομάδα στο Survivor 2022. Και αυτό διότι η αποχώρηση που ανακοινώθηκε αποτέλεσε «βόμβα»! Η εβδομάδα για την Κόκκινη ομάδα, αν μη τι άλλο, ήταν δύσκολη, καθώς έχασε και τις δύο ασυλίες. Εκείνοι που τέθηκαν στη διάθεση του κοινού μετά από τις δύο ψηφοφορίες στο Συμβούλιο ήταν η Μυριέλλα Κουρεντή και ο Απόστολος Ρουβάς, ενώ η Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία, υπέδειξε ως τρίτη υποψήφια την Τζο Μαριδάκη.

Survivor 2022: «Βόμβα» με την αποχώρηση της Μυριέλλας

Επειτα από διεργασίες τις προηγούμενες μέρες και με τη στρατηγική να πηγαίνει σε… άλλο επίπεδο, έφτασε η ώρα του Συμβουλίου και της ανακοίνωσης της αποχώρησης. Οπως λοιπόν ανακοίνωσε ο παρουσιαστής, Γιώργος Λιανός, ο παίκτης που θα έπρεπε να αποχωρήσει από τον Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει στην Ελλάδα δεν ήταν άλλος από την Μυριέλλα Κουρεντή!

«Πραγματικά νιώθω τέλεια. Ήμουν πολλές φορές με το ένα πόδι να φύγω. Ο Απόστολος το ήθελε πολύ κι η Τζο είναι ένα υπέροχο παιδί και δεν θα ήθελα να φύγει εξαιτίας κάποιας δικής μου δημοτικότητας. Το Survivor είναι ένα υπέροχο παιχνίδι. Προσευχήθηκα κι η φράση χωρίς να το σκεφτώ ήταν John σου έρχομαι…. Κλείνει το Survivor αλλά ξεκινά ένα άλλο κεφάλαιο, που λέγεται αληθινή ζωή. Έχω αφήσει τα όνειρά μου και θα αποχωρήσω χαρούμενη για να γυρίσω στους δικούς μου. Κι ας χάσω το πάρτι της ένωσης», δήλωσε μετά την ανακοίνωση, η Μυριέλλα Κουρεντή.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις