Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

15

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Κατερινόπουλος για την αντίδραση του πατέρα
ΕΛΛΑΔΑ

Μάνος Δασκαλάκης – Ρούλα Πισπιρίγκου: Ο Κατερινόπουλος για την αντίδραση του πατέρα

Μάνος Δασκαλάκης - Ρούλα Πισπιρίγκου: «Πού είναι το πατρικό ένστικτο; Δεν είναι αντίδραση πατέρα που πονάει τα παιδιά του»

Τη στάση του συζύγου της Ρούλας Πισπιρίγκου και πατέρα των τριών νεκρών παιδιών, Μάνου Δασκαλάκη, στηλιτεύει ο Θανάσης Κατερινόπουλος. Ο Ταξίαρχος ε.α., μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, άφησε σαφείς αιχμές για τον Μάνο Δασκαλάκη, τονίζοντας μάλιστα χαρακτηριστικά ότι δεν βλέπει σε εκείνον πατρικό ένστικτο, τη στιγμή που έχει χάσει τρία παιδιά. «Ένας πατέρας που έχει χάσει τα παιδιά του μέσα από μία σχέση που μία ήταν μαζί-μία χώρια, ο οποίος δήλωνε ότι “εγώ με τα χέρια μου θα τη σκότωνα, αν ήξερα ότι έκανε αυτά τα εγκλήματα”, μαθαίνει ότι απεδείχθη περίτρανα ο θάνατος του ενός παιδιού, και αντιδρά με αυτόν τον τρόπο; Τι τον θέλει τον δικηγόρο, κατηγορούμενος είναι;», επισήμανε ο κ. Κατερινόπουλος.

Κατερινόπουλος: «Πού είναι το πατρικό ένστικτο; Δεν είναι αντίδραση πατέρα που πονάει τα παιδιά του»

«Ποιον πρέπει να συμβουλευτεί και γιατί να λάβει γνώση της δικογραφίας; Που είναι το πατρικό ένστικτο σε όλο αυτό; Δεν το βλέπω. Δεν είναι αντίδραση αυτή ενός πατέρα που πονάει για τα παιδιά του. Εγώ θα ήθελα να την έχω απέναντι να την στήσω στον τοίχο και να αυτοδικήσω. Και όχι να περιμένω να δω τι λέει η δικογραφία. Ακόμα διατηρεί επιφυλάξεις δηλαδή; ‘Περιμένω να δω τον δικηγόρο μου για να βγάλω Δελτίο Τύπου’. Σιγά ρε φίλε! Ποιος είσαι; Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας; Έχασες τρία παιδιά! Εδώ είναι ευθύνη των αρχών να εξετάσει τα πάντα!», δήλωσε οργισμένος ο Θανάσης Κατερινόπουλος.

Πάτρα: Τι λένε για τον Μάνο Δασκαλάκη οι υπεύθυνοι της εταιρείας που εργάζεται – Τι ισχύει με τη φαρμακευτική

Αναμεσά σε αυτούς που παρακολουθούσαν εμβρόντητοι τις ανατριχιαστικές αποκαλύψεις ήταν και οι υπεύθυνοι της εταιρίας που εργάζεται ο Μάνος Δασκαλάκης. Μάλιστα ήταν οι ίδιοι που τηλεφωνικά επικοινώνησαν μαζί του.   Τότε άκουσαν από τον υπάλληλο τους να τους αναφέρει ότι δεν θα πάει στη δουλειά τις επόμενες ημέρες. «Μέχρι χθες το βράδυ δούλευε κανονικά στην εταιρεία μας. Ήταν οδηγός. Χθες το βράδυ μιλήσαμε με τον άνθρωπο, τον καλέσαμε εμείς γιατί έγινε αυτό το συγκλονιστικό που μάθαμε και έπρεπε να ξέρουμε τι μέλλει γενέσθαι. Μας είπε ότι δεν θα έρθει τις επόμενες μέρες για δουλειά και έκτοτε δεν έχουμε κάποια επικοινωνία μαζί του», αναφέρει στο newsit.gr ένα από τους υπεύθυνους της εταιρείας ταχυμεταφορών.

Μάλιστα όπως μας λένε ο Μάνος Δασκαλάκης εκτελούσε χρέη οδηγού. “Εκανε δρομολόγια από Πάτρα προς Αθήνα και το αντίστροφο και παρέδιδε δέματα για διάφορες εμπορικές εταιρείες. Συνεργαζόμαστε με εταιρείες ανταλλακτικών αλλά και με τρεις φαρμακευτικές. Ο Μάνος δεν ήταν στο τομέα με τις μεταφορές των φαρμακευτικών εταιριών.  Εμείς με τον άνθρωπο είχαμε μία συνεργασία περίπου δυόμιση χρόνια, στην δουλειά του ήταν άψογος, ένας νέος άνθρωπος. Από εκεί και πέρα όλο αυτό που έγινε είναι τραγικό. Τι μπορούμε να πούμε εμείς τώρα», καταλήγει ο υπεύθυνος της εταιρίας.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις