Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

16

Αυγούστου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρούλα Πισπιρίγκου – μαρτυρίες: Ο διάλογος με τη μητέρα της 15χρονης Βασιλικής που πέθανε από ανακοπή
ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου – μαρτυρίες: Ο διάλογος με τη μητέρα της 15χρονης Βασιλικής που πέθανε από ανακοπή

Τις συνομιλίες της Ρούλας με την Ελένη Παπαγιάννη αποκάλυψε η εκπομπή "Αλήθειες με τη Ζήνα"

Στο φως έρχεται η συνομιλία της Ρούλας Πισπιρίγκου που κατηγορείται ότι σκότωσε με κεταμίνη την 9χρονη κόρη της Τζωρτζίνα και ελέγχεται για τους θανάτους των άλλων δυο παιδιών της, της 3,5 ετών Μαλένας και της 6μηνης Ίριδας, με την Ελένη, μητέρα της Βασιλικής που έφυγε από τη ζωή στα 15 της χρόνια εξαιτίας ανακοπής. Η μητέρα της 15χρονης Βασιλικής που έφυγε άδικα ύστερα από προβλήματα στη καρδιά, μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα ανέφερε πως νιώθει εξαπατημένη από την Ρούλα Πισπιρίγκου καθώς, απ’ ότι φαίνεται οι ερωτήσεις που δέχτηκε για τον απινιδωτή που φορούσε η 15χρονη, ήταν για να την “ψαρέψει” όπως είπε. Υπενθυμίζεται πως η Ρούλα Πισπιρίγκου επιμένει στην αθωότητά της παραμένοντας δεύτερο βράδυ στη ΓΑΔΑ. Η Ρούλα Πισπιρίγκου θα απολογηθεί την προσεχή Δευτέρα στις 12:00, ύστερα από την προθεσμία που πήρε.

Από τον προηγούμενο χρόνο, και μετά την εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη, η οποία φιλοξένησε την μητέρα της 15χρονης, η Ρούλα επικοινώνησε μαζί της. Οι δύο γυναίκες μιλούσαν ανά τακτά χρονικά διαστήματα και μέχρι την είσοδο της Τζωρτζίνας στο Ωνάσειο.

Η εκπομπή “Αλήθειες με την Ζήνα” έφερε στο φως τον διάλογο που αντάλλασσαν οι δύο γυναίκες…

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις