Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Καμμένος – Ρωσία: Σφοδρή επίθεση της ΝΔ για τη νέα ανάρτηση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Καμμένος – Ρωσία: Σφοδρή επίθεση της ΝΔ για τη νέα ανάρτηση

Καμμένος - Ρωσία: Τύχη, που δεν αντιμετώπισε η Ελλάδα τις σημερινές προκλήσεις με αυτόν υπουργό Άμυνας

Στην εμφάνιση του Πάνου Καμμένου με καπέλο της Σοβιετικής Ένωσης από την Ύδρα αναφέρθηκε μέσω ανακοίνωσής της η ΝΔ. Σύμφωνα με το γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με την ανάρτηση Καμμένου από το νησί του Αργοσαρωνικού, Θα μπορούσε τη να θεωρήσει κάποιος «ως μια ακόμα γραφική του στιγμή». Ωστόσο, επισημαίνει η ΝΔ, «αν αναλογιστούμε ότι ο συγκεκριμένος ήταν Υπουργός Εθνικής Αμυνας στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ- ΑΝΕΛ και συγκυβερνήτης του κ. Τσίπρα, αισθάνεσαι αφενός τρόμο και αφετέρου τύχη, που δεν αντιμετώπισε η χώρα τότε, τις πρωτόγνωρες παγκόσμιες προκλήσεις που αντιμετωπίζει σήμερα. Γιατί κάθε σοβαρός άνθρωπος αντιλαμβάνεται τι θα γινόταν αν…».

Καμμένος: Ποζάρει στην Ύδρα με καπέλο της Σοβιετικής Ένωσης

Υπενθυμίζεται ότι, ο πρώην υπουργός Άμυνας της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος, έδωσε συνέχεια στις… φιλοσοβιετικές νύξεις του ειδικά μετά την εισβολή στην Ουκρανία. Μετά την εμφάνιση με το γούνινο καπέλο που έφερε τα αρχικά της ΕΣΣΔ, σε στιλ μπολσεβίκου, ο κ. Καμμένος ξαναχτύπησε, ξανά με αξεσουάρ που έχει ως θέμα τη Σοβιετική Ένωση.

Φορώντας ένα καπέλο κατακόκκινο με τα αρχικά της ΕΣΣΔ, κοιτάζει με ύφος την κάμερα, με φόντο την Ύδρα και γράφει σε σχετική ανάρτηση: «Ζήσατε μαζί αγαπημένοι πολλά χρόνια… ΕΙΡΗΝΗ», προφανώς αναφερόμενος στην εποχή που η Ουκρανία ήταν μέρος της Σοβιετικής Ένωσης.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panos Kammenos (@kammenos.panos)

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις