Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Όρμπαν – Πούτιν Ουκρανία: “Η χθεσινή εκλογή δίνει θάρρος στη Ρωσία”
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Όρμπαν – Πούτιν Ουκρανία: “Η χθεσινή εκλογή δίνει θάρρος στη Ρωσία”

Όρμπαν - Πούτιν Ουκρανία: «Ο Πούτιν στην αρχή πίστευε ότι η Ευρώπη είναι αδύναμη και διχασμένη στο θέμα της Ρωσίας», ανέφερε

Σχετικά με τον Πούτιν δήλωσε ότι «εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Δημοκρατία είναι η αδυναμία των ευρωπαϊκών χωρών και η χθεσινή εκλογή Όρμπαν του έδωσε θάρρος σε αυτή την αντίληψη» «Ο Πούτιν στην αρχή πίστευε ότι η Ευρώπη είναι αδύναμη και διχασμένη στο θέμα της Ρωσίας, αυτό δεν συνέβη και η Ευρώπη αντέδρασε ενωμένη. Αυτή την στιγμή ο Ρώσος πρόεδρος εξακολουθεί να πιστεύει ότι η Δημοκρατία είναι η αδυναμία των ευρωπαϊκών χωρών και η χθεσινή εκλογή Όρμπαν του έδωσε θάρρος σε αυτή την αντίληψη» σχολίασε σήμερα μιλώντας στο ραδιόφωνο του ΣΚΑΪ 100,3 η Ντόρα Μπακογιάννη.

Τόνισε πάντως ότι η ευρωπαϊκή κοινή γνώμη είναι στην πλειονότητα της αποφασισμένη και ευαίσθητη. Ανέφερε ακόμη ότι αυτό που αναμένει ότι θα γίνει τώρα είναι μια μάχη αρχών, αξιών και ιδεολογιών. Για την Τουρκία η κ. Μπακογιάννη σχολίασε ότι είναι δύσκολο να σταθεί σε δύο βάρκες και αντιλαμβάνεται ότι η πολιτική των τελευταίων δύο ετών, της γύρισε μπούμερανγκ.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις