Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος: Το μήνυμα μέσα από τη φυλακή
ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου – Μάνος: Το μήνυμα μέσα από τη φυλακή

Ρούλα Πισπιρίγκου - Μάνος: Ο 30χρονος είπε νωρίτερα ότι τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και πολλά σε βάρος της 33χρονης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου, η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα που έφυγαν μέσα σε τρία χρόνια απάντησε στον εν διαστάσει σύζυγό της, Μάνο Δασκαλάκη. Ο Μάνος Δασκαλάκης με δηλώσεις του λίγο νωρίτερα έξω από το γραφείο της ανακρίτριας ανέφερε μεταξύ άλλων ότι βρίσκεται σε σοκ, υπογραμμίζοντας πως τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και πολλά σε βάρος της 33χρονης.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου η οποία κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας -ενώ έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και για τα άλλα δύο παιδιά- απάντησε μέσα από τον Κορυδαλλό όπου κρατείται. «Με παρατάει και στρέφεται εναντίον μου, ενώ εγώ κατηγορούμαι άδικα. Μέχρι χθες έλεγε άλλα», είπε η ίδια μιλώντας στο Star και την εκπομπή «Αλήθειες με την Ζήνα».

Οι δηλώσεις του Μάνου Δασκαλάκη

«Είναι πολύ δύσκολη στιγμή. Δεν μπορώ να πιστέψω ότι μέχρι την τελευταία στιγμή η γυναίκα που υποστήριζα έχει διαπράξει κάτι τέτοιο. Είμαι σοκαρισμένος, τα στοιχεία όμως είναι αδιάσειστα. Μέχρι τώρα δεν είχε δώσει το παραμικρό δείγμα ότι έχει κάνει κάτι, ήταν υπόδειγμα μητέρας. Δε μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε και περιμένουμε να λάμψει η αλήθεια και για τα άλλα δύο παιδιά», τόνισε λίγο νωρίτερα ο Μάνος Δασκαλάκης.

Οι συνήγοροι υπεράσπισης της κατηγορούμενης για τη δολοφονία της 9χρονης κόρης, Τζωρτζίνας αναμένεται να καταθέσουν εντός της ημέρας αίτηση αποφυλάκισης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις