Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ / Άδωνις – Σαμαράς: “Ήρωας” ο πρώην πρωθυπουργός
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Άδωνις – Σαμαράς: “Ήρωας” ο πρώην πρωθυπουργός

Άδωνις - Σαμαράς: Τι είπε ο υπουργός Ανάπτυξης για την περίοδο της διακυβέρνησης Σαμαρά

Με άκρως θετικά λόγια αναφέρθηκε στον πρώην πρωθυπουργό, Αντώνη Σαμαρά, ο υπουργός Ανάπτυξης, Άδωνις Γεωργιάδης, χαρακτηρίζοντάς τον «ήρωα» για τις συνθήκες τις οποίες αντιμετώπισε ως πρωθυπουργός. Συγκεκριμένα, ο κ. Γεωργιάδης, εμφανίστηκε το βράδυ της Τρίτης, στον τηλεοπτικό σταθμό Blue Sky κάνοντας λόγο για «κινούμενη άμμο» με την οποία βρέθηκε αντιμέτωπος ο Αντώνης Σαμαράς την περίοδο διακυβέρνησής του.

«Εγώ θεωρώ τον Αντώνη Σαμαρά ήρωα. Κυβέρνησε σε τρικομματική κυβέρνηση με έναν Κουβέλη που έφυγε στην πρώτη στρακαστρούκα. Με έναν Βενιζέλο που δεν ήλεγχε την Κοινοβουλευτική του Ομάδα γιατί οι μισοί δεν το ήθελαν. Με έναν Σαμαρά που είχε περάσει τη διάσπαση Καμμένου και που είχαν γίνει αυτά που είχαν γίνει. Με μπροστά να έχει Περιφερειακές εκλογές, Δημοτικές εκλογές, Προεδρικές εκλογές, Ευρωεκλογές», είπε χαρακτηριστικά.

Συνεχίζοντας ο κ. Γεωργιάδης είπε πως ο Αντώνης Σαμαράς, «σε αυτή του κινούμενη άμμο που κάθε μέρα δεν ήξερε ο Χριστιανός τι του ξημερώνει, κατάφερε να κρατήσει την Ελλάδα στο Ευρώ και να την κυβερνήσει σωστά. Ο άνθρωπος είναι ήρωας. Έχω δει πώς τα κατάφερε. Έχω δει στις 3.00 τα ξημερώματα τον Σαμαρά στο Μαξίμου. {…} Α, ρε Αντώνη Σαμαρά τι έκανες για να μείνει η Ελλάδα όρθια».

Δείτε βίντεο:

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις