Αυτή η μπρουσκέτα με σολομό και τυρί κρέμα είναι μια από τις αγαπημένες και μπορείτε να την κάνετε πανεύκολα και γρήγορα, αφού είναι έτοιμη σε λιγότερο από 10 λεπτά.
Υλικά για 4 μπρουσκέτες:
4 φέτες ψωμί Ciabatta
150 γρ. καπνιστός σολομός
100 γρ. τυρί κρέμα
1 κρεμμύδι φρέσκο
λίγο άνηθο και ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Κόβουμε 4 φέτες ψωμί Ciabatta σε κανονικό μέγεθος και τις βάζουμε στον φούρνο στους 180° C για 5-7 λεπτά μέχρι να φρυγανιστούν λίγο.
Έπειτα απλώνουμε το τυρί κρέμα στη ζεστή τους επιφάνεια ομοιόμορφα. Στη συνέχεια τοποθετούμε τον σολομό μας και τέλος τον ψιλοκομμένο άνηθο.
Tip: Η συμβουλή που διαβάζουμε στο olivemagazine, είναι να κόψετε ένα κρεμμυδάκι φρέσκο μικρά κομμάτια και να το βάλετε στο mixer ή στο blender σας με λίγο ελαιόλαδο. Mπλεντάρετε για λίγο και βάλτε ελάχιστο από αυτό το υπέροχο λαδάκι πάνω από την μπρουσκέτα στο τέλος.