Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Τσιτσιπάς – Φονίνι: Διαμαρτυρία από τον Ιταλό για coaching στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο
ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

Τσιτσιπάς – Φονίνι: Διαμαρτυρία από τον Ιταλό για coaching στο τουρνουά του Μόντε Κάρλο

Τσιτσιπάς - Φονίνι: Ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι έβαλε το όνομα του στην όχι και τόσο μικρή λίστα των τενιστών που διαμαρτύρονται για coaching.

Ο Ιταλός Φάμπιο Φονίνι έβαλε το όνομα του στην όχι και τόσο μικρή λίστα των τενιστών που διαμαρτύρονται για την σχέση του Απόστολου με τον Στέφανο Τσιτσιπά μέσα στο κορτ.
Ο νικητής του Monte Carlo Masters 2019 αποκλείστηκε με 6-3,6-0 από τον Στέφανο Τσιτσιπά και διαμαρτυρήθηκε έντονα αφού υποστήριξε ότι ο Απόστολος Τσιτσιπάς έδινε οδηγίες στον Στέφανο την ώρα του αγώνα κάτι που βάσει κανονισμών είναι απαγορευμένο.

Λίγες ώρες μετά το παιχνίδι, ο Ιταλός τενίστας ανέβασε ένα story και κάλεσε την ATP να το δει: «Coaching ή όχι… Αυτό είναι μεγάλο πρόβλημα. Σωστά, ATP;». Στο μεταξύ ο Στέφανος Τσιτσιπάς συνεχίζει στους “16” του Monte Carlo Masters και την Πέμπτη (14/4) θα παίξει με τον Σέρβο Λάζλο Τζέρε ο οποίος απέκλεισε με 6-4,6-4 τον Ιταλό Λορέντζο Σόνεγκο. Ο Έλληνας και ο Σέρβος έχουν παίξει μια φορά και αυτή το 2022 στο Ακαπούλκο με τον Στέφανο Τσιτσιπά να επικρατεί με 7-6, 7-6. Ο Τζέρε είναι στο Νο62 της παγκόσμιας κατάταξης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις