Φωτεινή Πιπιλή - επίθετο: Η δημοσιογράφος αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων και στην υπόθεση της Ρούλας Πισπιρίγκου
Η Φωτεινή Πιπιλή έλυσε τον «γρίφο» σχετικά με το διπλό επίθετό της, ενώ άφησε και το σχόλιό της για δημόσια πρόσωπα, που «έχτισαν» την καριέρα τους, προβάλλοντας την προσωπική τους ζωή. Επίσης, η δημοσιογράφος και πολιτικός τοποθετήθηκε για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, τονίζοντας ότι το διαδίκτυο έπαιξε πολύ σημαντικό ρόλο σε όλα όσα φέρεται να έχει κάνει και για τα οποία κατηγορείται.
Η Φωτεινή Πιπιλή πιο συγκεκριμένα, βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4», όπου αρχικά είπε για το διπλό επίθετό της: «Εγώ ονομάζομαι Φωτεινή Ανδρέου Πιπιλή απλώς δεν πέρναγε το επίθετο μου γιατί ο αδελφός του πατέρα μου ήταν ήδη σε περιποίηση από την Χούντα και ο άλλος μου ο θείος ο στρατηγός. Εγώ είχα με την ιδιωτική παραγωγή επαφή για αυτό και μου είπαν ότι “είναι λίγο δύσκολο αυτό το επίθετο και θα έχεις ντράβαλα” οπότε δεν ήξερε κανείς ποια είμαι. Ο μπαμπάς μου λέγεται Ανδρέας και εγώ είμαι η Φωτεινή Ανδρέου Πιπιλή. Για λόγους εκείνης της εποχής παρέμεινε το δεύτερο. Υπήρξα για 10 χρόνια παντρεμένη, δεν είχα αλλάξει ποτέ μα ποτέ ταυτότητα».
Στη συνέχεια της συνέντευξης, η δημοσιογράφος σχολίασε ότι:
«Βγαίνει κάθε κακομοίρα και λέει τον πόνο της ψυχής της στις τηλεοπτικές εκπομπές και τα περιοδικά. Για τον έρωτα της ζωής της, τον άνδρα της ζωής της, τον προηγούμενο άνδρα της ζωής της, τον μελλοντικό άνδρα της ζωής της. Μετά, αφού δημιουργεί όλο αυτό το κλίμα και τα λέει όλα, διαμαρτύρεται που στο τάδε περιοδικό ή στην τάδε εφημερίδα την κυνηγούν οι παπαράτσι για να την βγάλουν φωτογραφία. Μα αφού έχεις στήσει μια ολόκληρη καριέρα με τα προσωπικά σου γιατί και ο παπαράτσι να μην κάνει τη δουλειά του; Είναι μυστικά που πρέπει να τα κρατάς».
Τέλος, η Φωτεινή Πιπιλή παρέθεσε την προσωπική της άποψη για την υπόθεση της Πάτρας και τη Ρούλα Πισπιρίγκου, υποστηρίζοντας, ότι: «Αν δεν υπήρχαν τα social media δεν θα τα έκανε όλα αυτά», υπογραμμίζοντας ότι «όλο αυτό βοηθάει μία ναρκισσιστική συμπεριφορά και τον ανταγωνισμό με τον άνδρα. Αυτή η αγωνία που μεταφέρεται για χρόνια από περιοδικά που έχουν ως κύριο σκοπό της ζωής μας τον άνδρα, την ωραία κοπέλα και την καλοπέραση. Αν αυτή γαλουχήθηκε με όλα, διέπλασε και αυτού του είδους το σατανικό.. δεν μπορώ να πω κάτι άλλο».