Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Θα την πάω αίμα: Σάλος στο Twitter για το σεξιστικό σχόλιο του Πολάκη για την Αραμπατζή
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Θα την πάω αίμα: Σάλος στο Twitter για το σεξιστικό σχόλιο του Πολάκη για την Αραμπατζή

Θα την πάω αίμα: Οι χρήστες επισημαίνουν πως οι οργανώσεις που αναδεικνύουν τέτοια περιστατικά τηρούν σιγή ιχθύος

Σφοδρές αντιδράσεις έχει προκαλέσει στο Twitter η σεξιστική επίθεση που εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης κατά της Φωτεινής Αραμπατζή στη Βουλή με αφορμή μήνυσή της εναντίον του για συκοφαντική δυσφήμιση. Συγκεκριμένα, το μεσημέρι της Τετάρτης ξέσπασε έντονη αντιπαράθεση στο κοινοβούλιο πριν την εν τέλει υπερψήφιση της άρσης ασυλίας του Παύλου Πολάκη με την κυρία Αραμπατζή να απευθύνεται στον κ. Πολάκη λέγοντάς του πως «κρύβεται, δύο μέτρα άντρας πίσω από την ασυλία του».

Μάλιστα η κυρία Αραμπατζή διαβάζοντας αποσπάσματα από την Επιτροπή Δεοντολογίας στην οποία είχε συμμετάσχει ο κ. Πολάκης, είπε πως «δεν πίστευε σε αυτά που διάβαζε». «Είπατε ότι αν άρουν την ασυλία σας θα με ξεφτιλίσετε στο δικαστήριο. Γιατί κρύβεστε πίσω από την ασυλία σας και δεν ζητάτε αντρίκια να πάμε στο δικαστήριο και να με πάτε ‘αίμα’ όπως είπατε!». «Είναι δευτέρα φύση σας η κατά συρροή λασπολογία και κατά συκοφάντηση των πολιτικών σας αντιπάλων και μετά κρύβεστε πίσω από την βουλευτική σας ασυλία […]», είπε η κυρία Αραμπατζή.

Αντιδράσεις

https://twitter.com/VforVolemenos/status/1514219251799928832?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1514219251799928832%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fpolitics%2Farticle%2F1232685%2Fsalos-sto-twitter-gia-to-sexistiko-tha-tin-pao-aima-tou-polaki-gia-tin-arabatzi%2F

Οι χρήστες του Twitter ωστόσο πέρα από την κόντρα και τους βαρείς χαρακτηρισμούς σχολίασαν αρνητικά και την αναφορά του κ. Πολάκη χαρακτηρίζοντάς την σεξιστική. «Πού είναι οι δικαιωματιστές του #metoo», λένε πολλοί χρήστες επισημαίνοντας πως οι οργανώσεις που συνήθως σχολιάζουν και αναδεικνύουν τις σεξιστικές επιθέσεις δεν έχουν τοποθετηθεί για την συγκεκριμένη σεξιστική αναφορά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις