Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

17

Σεπτεμβρίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τρέιλερ Νικολούλη 15/4: Η φράση του Δασκαλάκη που “ανάβει φωτιές”
ΕΛΛΑΔΑ

Τρέιλερ Νικολούλη 15/4: Η φράση του Δασκαλάκη που “ανάβει φωτιές”

Τρέιλερ Νικολούλη 15/4:Δύο νέες φράσεις από τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη αποκαλύπτονται στο τρέιλερ της εκπομπής "Φως στο Τούνελ".

Σε δύο φράσεις του 33χρονου πατέρα των τριών παιδιών στην Πάτρα, Μάνου Δασκαλάκη, επικεντρώνεται το νέο τρέιλερ της εκπομπής “Φως στο Τούνελ” που προβάλλεται απόψε. Η εκπομπή θα φέρει στο φως νέες αποκαλύψεις για την υπόθεση θανάτου των παιδιών. Παράλληλα θα προβληθεί το δεύτερο μέρος της συνέντευξης του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη, όπου μιλάει για την 9χρονη Τζωρτζίνα και εστιάζει στον θάνατό της. “Δεν έκαναν κάτι, όμως, μιας και το είχαν δει” είναι η μια φράση του πατέρα που ακούγεται στο τρέιλερ. Στη δεύτερη φράση ο Δασκαλάκης λέει: “ζούσε όμως”..

“Δεν υπήρχε έρωτας με αυτή τη γυναίκα” λέει ο Δασκαλάκης

Στο πρώτο τρέιλερ της εκπομπής, ο Δασκαλάκης μιλά για τον έρωτα που δεν υπήρξε ποτέ με τη Ρούλα, αλλά και για άλλα άγνωστα γεγονότα. Έρχονται στο φως άγνωστες συνομιλίες της Αγγελικής Νικολούλη με την κατηγορούμενη μητέρα, που ξαφνιάζουν, η οργή της Ρούλας για τη φίλη του Μάνου, η “συγχώρεση” και οι απειλές. Ιατροδικαστές σε Ελλάδα και εξωτερικό μιλούν αποκλειστικά στην εκπομπή για τις υποθέσεις-καρμπόν και για το πώς τις “φώτισαν”.

Σε άλλο τρέιλερ της αποψινής εκπομπής “Φως στο Τούνελ”, που αναρτήθηκε στο Instagram, βλέπουμε απόσπασμα από τη συνέντευξη του Μάνου Δασκαλάκη στην Αγγελική Νικολούλη. Η δημοσιογράφος ξεσπά κατά κάποιον τρόπο με τα καλά λόγια που είχε να πει για τη Ρούλα Πισπιρίγκου ο σύζυγός της, λέγοντάς του “Μου την έχεις κάνει Αγία. Είναι η Αγία Ρούλα…”.

Από την πλευρά του ο Δασκαλάκης επιμένει: “Αφού αυτή είναι η αλήθεια”. Στη συνέχεια ακούμε τη Ρούλα Πισπιρίγκου, να λέει στη Νικολούλη, σε μια από τις συνομιλίες τους ότι έχει τη στήριξη του άντρα της και πως “πιστεύω ότι τα πάντα ανιχνεύονται”.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις