Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο “ευχαριστώ”
LIFESTYLE

Δημήτρης Αλεξάνδρου – Ιωάννα Τούνη: Το δημόσιο “ευχαριστώ”

Δημήτρης Αλεξάνδρου - Ιωάννα Τούνη: Δυο μέρες μετά ο Δημήτρης Αλεξάνδρου βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της συντρόφου του

Τις πιο δύσκολες μέρες της ζωής της βιώνει η Ιωάννα Τούνη καθώς τα ξημερώματα της Μεγάλης Τρίτης έφυγε από τη ζωή η αγαπημένη της μητέρα.

Δυο μέρες μετά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που βρίσκεται συνεχώς στο πλευρό της συντρόφου του, με ανάρτησή του στο Instagram, ευχαρίστησε όσους συμπαραστέκονται στην Ιωάννα Τούνη. «Σας ευχαριστούμε για τις ευχές και για την αγάπη σας !!!!» έγραψε ο Δημήτρης Αλεξάνδρου, που παράλληλα δημοσίευσε τέσσερις κοινές τους φωτογραφίες.

Η ανάρτησή του

Η θλιβερή είδηση είχε γίνει γνωστή από την Κατερίνα Καινούργιου στην έναρξη της εκπομπής της Super Κατερίνα: «Να ξεκινήσουμε με μια δυσάρεστη είδηση, να πούμε συλλυπητήρια και κουράγιο και στην Ιωάννα και τον Δημήτρη. Πριν από λίγο έφυγε από τη ζωή η μητέρα της που εδώ και λίγους μήνες έδινε μάχη με τον καρκίνο. Στις 4 το πρωί έφυγε η γυναίκα από τη ζωή. Ήταν ο μοναδικός άνθρωπος που είχε η Ιωάννα στη ζωή καθώς με τον πατέρα της δεν έχει επαφή. Ήταν μαζί της συνέχεια. Αυτός ήταν και ο λόγος που αποχώρησε από το Just πριν λίγους μήνες, τότε δεν ήθελε να πει τον λόγο. Όλο αυτό το διάστημα ήταν διακριτικά δίπλα της. Μας πήρε τηλέφωνο ο Δημήτρης και μας είπε ότι θέλει να είναι δίπλα στη σύντροφό του και εννοείται ότι έτσι έγινε. Δύναμη και κουράγιο».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις