Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Τζώρτζης Μονογυιός Μύκονος: Άνοιξαν ξανά τα μαγαζιά του επιχειρηματία
ΕΛΛΑΔΑ

Τζώρτζης Μονογυιός Μύκονος: Άνοιξαν ξανά τα μαγαζιά του επιχειρηματία

Τζώρτζης Μονογυιός Μύκονος: Το δυστύχημα με την ολοκαίνουργια Ferrari που είχε αγοράσει του στοίχισε τη ζωή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης.

Το δυστύχημα με τη Ferrari στοίχισε τη ζωή στον Τζώρτζη Μονογυιό και λίγο έλειψε να στοιχίσει και τη δική της ζωή. Η Αθηνά Κοντοπάνου βρίσκεται στη Μύκονο και προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της…

Το δυστύχημα με την ολοκαίνουργια Ferrari που είχε αγοράσει του στοίχισε τη ζωή στη Λεωφόρο Βουλιαγμένης, με τις εικόνες να κάνουν το γύρο της χώρας. Ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε τη μάχη και η Αθηνά Κοντοπάνου μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο σαβαρά τραυματισμένη. Η σύζυγος του άτυχου επιχειρηματία κέρδισε τη μάχη και επέστρεψε στη Μύκονο. Εκεί προσπαθεί να συνεχίσει τη ζωή της, με τις εφιαλτικές σκηνές που έζησε να στοιχειώνουν τις σκέψεις της. Στα καταστήματα του Τζώρτζη Μονογυιού, οι φωτογραφίες του, βρίσκονται σε περίοπτη θέση.

Κατόρθωσε να περπατήσει ξανά

Κάτι παραπάνω από τρεις μήνες πέρασαν από την ημέρα που ο Τζώρτζης Μονογυιός έχασε την ζωή του στην άσφαλτο έπειτα από τροχαίο που είχε με το αυτοκίνητό του στην Λεωφόρο Βουλιαγμένης. Η Αθηνά Κοντοπάνου που βρισκόταν στην θέση του συνοδηγού το μοιραίο απόγευμα της 13ης Ιανουαρίου, παρότι περνά δύσκολα είναι δυνατή και προσπαθεί να συνεχίσει την επαγγελματική δραστηριότητα του συζύγου της.

Το τελευταίο διάστημα εκτός από τον πόνο της απώλειας και τα τραύματα στα πόδια, είχε να αντιμετωπίσει και την γραφειοκρατία ώστε τα τρία καταστήματα ενδυμάτων που δημιούργησε ο Τζώρτζης στην Μύκονο, το Jorjy, το Alchemist και το Room, να λειτουργήσουν ξανά. Η καλή είδηση είναι ότι πριν από λίγες ημέρες κατόρθωσε να ξαναπερπατήσει -θυμίζουμε στο 40ήμερο μνημόσυνο καθόταν σε αναπηρικό καροτσάκι- ενώ με την πολύτιμη στήριξη συγγενών, φίλων και συνεργατών κατάφερε να ξεπεράσει το άγχος και τις δυσκολίες ώστε τα μαγαζιά να μπορέσουν να ανοίξουν και πάλι.

Το μοιραίο βράδυ του δυστυχήματος

Ο δημοσιογράφος Πέτρος Νάζος με την κάμερα του Mykonos Live TV βρέθηκε στο κατάστημα Jorjy όπου συνάντησε την Αθηνά Κοντοπάνου. Εκείνη καθισμένη στην θέση που συνήθιζε να κάθεται ο Τζώρτζης έξω από το μαγαζί και η φωτογραφία του τοποθετημένη δίπλα στο ταμείο. Κρατώντας στην αγκαλιά της το παιδάκι τους η Αθηνά αποκάλυψε off camera πως βιώνει ένα τεράστιο κενό και πως αυτό που την “γεμίζει” είναι το μεγάλωμα του παιδιού τους.

Ήταν 13 του περασμένου Γενάρη, όταν η μοιραία Ferrari έφυγε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο. Οι σκηνές που ακολούθησαν στο σημείο καταγράφηκαν από κινητά τηλέφωνα και «έντυσαν» την ανείπωτη τραγωδία. Στο σημείο της τραγωδίας επικρατεί πανδαιμόνιο, με τις εκρήξεις να είναι συνεχείς, τις εκκλήσεις για βοήθεια αλλεπάλληλες και τις εικόνες που καταγράφουν οι ένοικοι της πολυκατοικίας που βρίσκεται ακριβώς απέναντι, να κόβουν την ανάσα. Η κοπέλα που κρατάει και στηρίζει την Αθηνά Κοντοπάνου προσπαθεί να μετριάσει τους πόνους της. Οι ένοικοι της πολυκατοικίας που έχουν ειδοποιήσει και εκείνοι ασθενοφόρο έχουν συνειδητοποιήσει πως είναι μάρτυρες μιας τραγωδίας, χωρίς τότε να γνωρίζουν τους πρωταγωνιστές της.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις