Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

26

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Σακελλαροπούλου Έβρος: Η selfie με πασίγνωστο ηθοποιό
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σακελλαροπούλου Έβρος: Η selfie με πασίγνωστο ηθοποιό

Σακελλαροπούλου Έβρος: Γεύμα προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου παρέθεσε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου

Παραδοσιακό γεύμα προς τιμήν της Προέδρου της Δημοκρατίας Κατερίνας Σακελλαροπούλου παρέθεσε ο δήμαρχος Διδυμοτείχου Ρωμύλος Χατζηγιάννογλου στο οποίο συμμετείχαν εκπρόσωποι Αρχών και πρόσωπα της τοπικής κοινωνίας από τους χώρους της τέχνης, του πολιτισμού, του αθλητισμού και του επιχειρείν.

Στο πλαίσιο του γεύματος, η Κατερίνα Σακελλαροπούλου έβγαλε και selfie με τον Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος την ανάρτησε στον λογαριασμό του στο Instagram.

Το γεύμα έγινε στο προαύλιο του ιερού ναού Αγίου Αθανασίου και προηγήθηκε ξενάγηση της κ. Σακελλαροπούλου από τον μητροπολίτη Διδυμοτείχου Δαμασκηνό.

Νωρίτερα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας επισκέφθηκε το Μουσείο Καραθεοδωρή στη Νέα Βύσσα και ξεναγήθηκε σε αυτό.

Ο Κωνσταντίνος Καραθεοδωρής που καταγόταν από τη Νέα Βύσσα ήταν μαθηματικός που γνώρισε διακρίσεις σε παγκόσμιο επίπεδο. Έξω από το Μουσείο την κ. Σακελλαροπούλου υποδέχτηκαν κάτοικοι της Νέας Βύσσας με παραδοσιακές ενδυμασίες οι οποίοι τους πρόσφεραν δύο βιβλία και ένα επιστήθιο κόσμημα.

Αμέσως μετά επισκέφτηκε το 1ο ΕΠΑΛ Διδυμοτείχου όπου ξεναγήθηκε και συνομίλησε με τους μαθητές οι οποίοι διακρίθηκαν σε διαγωνισμό εικονικής επιχείρησης.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις