Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: Το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για το πρωτοφανές μπαράζ προκλήσεων
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: Το σχόλιο του ΚΙΝΑΛ για το πρωτοφανές μπαράζ προκλήσεων

Τουρκικές παραβιάσεις στο Αιγαίο: «Το μπαράζ των τουρκικών παραβιάσεων αποκαλύπτει ότι η ατζέντα τους παραμένει προκλητικά αναθεωρητική»

Το Κίνημα Αλλαγής σε ανακοίνωσή του αναφέρεται στο μπαράζ τουρκικών παραβιάσεων στο Αιγαίο που σημειώθηκε την Τετάρτη 27/4. Το Κίνημα Αλλαγής αναφέρει μεταξύ άλλων ότι τα συμβάντα αυτά αποκαλύπτουν ότι «η τουρκική ατζέντα παραμένει προκλητικά αναθεωρητική» και αναρωτιέται γιατί ο Έλληνας πρωθυπουργός αποδέχθηκε πρόσφατα στην Κωνσταντινούπολη την επανέναρξη των στρατιωτικών μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης.

Συναγερμός στο ΓΕΕΘΑ για τις τουρκικές προκλήσεις – Ακυρώθηκε η πρόσκληση για την άσκηση «Tiger Meet»
Ακολουθεί η ανακοίνωση:

«Το μπαράζ παράνομων υπερπτήσεων τουρκικών μαχητικών πάνω από κατοικημένα ελληνικά νησιά –ακόμη και μετά την επίδοση διαβήματος του ελληνικού Υπουργείου Εξωτερικών στον Τούρκο Πρέσβη στην Αθήνα- αποκαλύπτει ότι η τουρκική ατζέντα παραμένει προκλητικά αναθεωρητική και σε πλήρη ρήξη με τη διεθνή νομιμότητα.

Δημιουργεί, δε, εκ νέου ερωτηματικά επί ποιας βάσης ο Πρωθυπουργός κατά την πρόσφατη συνάντηση του στην Κωνσταντινούπολη με τον Τούρκο Πρόεδρο αποδέχθηκε την επανέναρξη των στρατιωτικών μέτρων οικοδόμησης εμπιστοσύνης»

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις