Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Άδωνις – Βαξεβάνης: Το ταξίδι στην Ελούντα, η συνοδεία και το “προκλητικό” βίντεο
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Άδωνις – Βαξεβάνης: Το ταξίδι στην Ελούντα, η συνοδεία και το “προκλητικό” βίντεο

Άδωνις - Βαξεβάνης: Το ταξίδι Αδωνι στην Ελούντα, η συνοδεία με τις μοτοσυκλέτες και το "προκλητικό" βίντεο- Τρελό γέλιο στο twitter

Το βίντεο υποτίθεται δείχνει τη συνοδεία του Αδωνι Γεωργιάδη από το πρόσφατο ταξίδι του στην Ελούντα της Κρήτης για το Πάσχα. Η μία μηχανή της ασφάλειας ακολουθεί την άλλη και μετά ακολουθούν τα οχήματα της ασφάλειας και η συνοδεία. Δεν διακρίνεται ποιο είναι το αυτοκίνητο του υπουργού, αλλά μετά βίας συγκρατείται η οργή των σχολιαστών. Να μας απαντήσει ο υπουργός Ανάπτυξης αν είναι αυτή η συνοδεία του στην Κρήτη. Ούτε ο Κάρολος δεν είχε τέτοια συνοδεία. Τι συμβαίνει; Απαιτούνται απαντήσεις, γράφουν εξοργισμένοι οι σχολιαστές που καλούν την κυβέρνηση να πάρει θέση.

Ανάμεσα σε αυτούς και ο γνωστός δημοσιογράφος Κώστας Βαξεβάνης που επίσης απαιτεί απαντήσεις από τον υπουργό… Τελικά τι έχει συμβεί. Τελικά κανένας από τους οργισμένους σχολιαστές που έσπευσαν να εκφράσουν την οργή τους στο Twitter, δεν έχει προσέξει ότι η πομπή κινείται στο αριστερό ρεύμα όπως συμβαίνει μόνο στη Μεγάλη Βρετανία ή στις πρώην αποικίες της Μεγάλης Βρετανίας, και ότι οι πινακίδες τόσο των μοτοσυκλετών όσο και των οχημάτων είναι κίτρινες. Οπως μόνο στη Μεγάλη Βρετανία. Ανθρακες οι θησαυρός , κάτι σαν τη συνωμοσία Μητσοτάκη να φέρει πίσω τον τέως που ανακάλυψε η ΕφΣυν.

Και ακολουθεί και ο παρακάτω ξεκαρδιστικός διάλογος του Αδωνι Γεωργιάδη με τον Κώστα Βαξεβάνη:

Κώστας Βαξεβανης: Έτσι κινείσαι @AdonisGeorgiadi; Είναι πράγματι αυτοκινητοπομπή που σε συνοδεύει;

Αδωνις Γεωργιάδης: Είχε και 2 ελικόπτερα Απάτσι που δεν φαίνονται στο βίντεο Κώστα μου και δύο Ραφάλ… τί έγινε τελικά αποφάσισες να την προφυλακίσεις την Ανακρίτρια ή θα τις βάλεις μόνον περιοριστικούς όρους;…Χριστός Ανέστη

Κώστας Βαξεβανης: Όπως κάθε κλασσικός ακροδεξιός τη μπάλα στην εξέδρα. Είναι ή όχι δικιά σου συνοδεία;

Αδωνις Γεωργιάδης: Ρε Κώστα πραγματικά τώρα δεν βλέπεις ούτε ότι αυτά τα αυτοκίνητα κινούνται στο αριστερό ρεύμα ούτε ότι έχουν κίτρινες πινακίδες; Καλά εσύ ο τόσο “οξυδερκής ερευνητής” πώς δεν τα πρόσεξες; Εν τω μεταξύ έχει κυκλοφορήσει το βίντεο που είμαι μόνος μου χωρίς συνοδεία στον επιτάφιο.

Διαλογος Αδωνι Βαξεβανη στο twitter
Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις