Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Αλμέιδα ΑΕΚ: Στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Αλμέιδα ΑΕΚ: Στην Αθήνα για να αναλάβει την τεχνική της ηγεσία

Αλμέιδα ΑΕΚ: Τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Αλμέιδα έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» για δύο χρόνια

Στην Ελλάδα βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (30/4) ο Ματίας Αλμέιδα, για να επισφραγίσει τη συμφωνία του με την ΑΕΚ και να αναλάβει προπονητής της. Ο Αργεντινός τεχνικός βρίσκεται στην Αθήνα (ξανά), αυτήν τη φορά για να επικυρώσει και τυπικά τη συμφωνία με την ΑΕΚ, υπογράφοντας το συμβόλαιό του, το οποίο τα ρεπορτάζ αναφέρουν ότι θα είναι διετούς διάρκειας. Μάλιστα, ο 48χρονος Αργεντινός τεχνικός θα μεταβεί την Κυριακή (1/5) στη Θεσσαλονίκη, προκειμένουν να παρακολουθήσει εκ του σύνεγγυς το ντέρμπι της νέας ομάδας του με τον ΠΑΟΚ (1/5, 21:00), για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ της Super League. Ακολούθως, και αφού έχει πάρει μια πρώτη «γεύση» από την Ένωση, θα επιστρέψει στην Αθήνα για τις τελικές συζητήσεις με τους ανθρώπους της ομάδας, ενώ στη συνέχεια θα ξαναφύγει, ώστε να φέρει τα απαραίτητα πράγματα για τη διαμονή του στην Ελλάδα.

Τα «κιτρινόμαυρα» ρεπορτάζ αναφέρουν ότι ο Αλμέιδα έχει συμφωνήσει με τους «κιτρινόμαυρους» για δύο χρόνια, ενώ στο συμβόλαιο που θα υπογράψει θα προβλέπεται δικαίωμα ανανέωσης για άλλο ένα έτος.

ΑΕΚ: Εκτός αποστολής για την Τούμπα οι Βράνιες και Λε Ταλέκ

Εκτός αποστολής άφησε ο Σωκράτης Οφρυδόπουλος τους Βράνιες και Λε Ταλέκ, ενόψει της αναμέτρησης των πλέι οφ της Super League μεταξύ της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, στην Τούμπα Οι δύο ποδοσφαιριστές δεν αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού ή τιμωρίας, οπότε ο αποκλεισμός τους θα πρέπει να θεωρηθεί επιλογή του προπονητή της Ένωσης.

Από εκεί και πέρα, οι τραυματίες Αραούχο, Γέβτιτς, Σιμόες και Τάνκοβιτς και ο χειρουργημένος Γαλανόπουλος συμπληρώνουν το απουσιολόγιο του «Δικεφάλου», στην αποστολή του οποίου συμπεριλήφθηκαν και τρεις ποδοσφαιριστές της Β’ ομάδας, συγκεκριμένα οι Τζούντα Γκαρσία, Χατζηεμμανουήλ και Μουστακόπουλος.

Αναλυτικά η αποστολή της ΑΕΚ για το ντέρμπι της Τούμπας: Τσιντώτας, Στάνκοβιτς, Χατζηεμμανουήλ, Μοχαμάντι, Σβάρνας, Ρότα, Μισελέν, Μήτογλου, Χατζισαφί, Τζαβέλλας, Σιμάνσκι, Φράνσον, Κριχόβιακ, Μάνταλος, Σάκχοφ, Μουστακόπουλος, Άμραμπατ, Λιβάι Γκαρσία, Ανσαριφάρντ, Τσούμπερ, Τζούντα Γκαρσία.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις