Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μιχαΐλοβιτς λευχαιμία: Ο προπονητής της Μπολόνια πήρε εξιτήριο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μιχαΐλοβιτς λευχαιμία: Ο προπονητής της Μπολόνια πήρε εξιτήριο!

Μιχαΐλοβιτς λευχαιμία: Μετά από 34 ημέρες στο νοσοκομείο

Νικητής σε μία ακόμα «μάχη» του με την λευχαιμία βγήκε ο Σίνισα Μιχαΐλοβιτς! Ο προπονητής της Μπολόνια πήρε εξιτήριο μετά από νοσηλεία 34 ημερών λόγω πιθανής υποτροπής της μυελώδους λευχαιμίας, αφού ο οργανισμός του ανταποκρίθηκε θετικά στις χημειοθεραπείες και οι γιατροί του έκριναν καθησυχαστικά τα σημάδια, δίνοντάς του το ελεύθερο να επιστρέψει στην οικογένειά του. Ο 53χρονος τεχνικός είχε διακομιστεί στο νοσοκομείο «Sant’Orsola» της Μπολόνια στις 29 Μαρτίου, τρία χρόνια περίπου από την πρώτη του περίοδο νοσηλείας.

Όπως ήταν λογικό, τα καθήκοντά του στους Ροσομπλού ανέλαβε ο βοηθός του μέχρι το τέλος της σεζόν και ο ίδιος ανέλαβε να καθοδηγεί εξ αποστάσεως τους παίκτες του, οι οποίοι στάθηκαν στο πλευρό του τόσο στο νοσοκομείο όσο και μέσα στο χορτάρι, σημειώνοντας έξι σερί ματς χωρίς ήττα κάτι που η Μπολόνια δεν είχε πετύχει από τον Απρίλιο του 2012!

https://twitter.com/BolognaFC1909en/status/1521126602737958912?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1521126602737958912%7Ctwgr%5E%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Fwww.protothema.gr%2Fsports%2Farticle%2F1238769%2Fo-mihailovits-pire-exitirio-ki-epistrefei-ston-pago-tis-bolonia%2F

Πλέον, έχοντας εκπληρώσει την υπόσχεση του πως θα παλέψει και θα βγει νικητής, ο εμβληματικός πρώην μπακ των ιταλικών γηπέδων βρίσκεται στο σπίτι του στη Ρώμη δίπλα στην οικογένειά του και την αγαπημένη του σύζυγο, η οποία τού είχε αφιερώσει ένα συγκινητικό μήνυμα από το δωμάτιο του νοσοκομείου. Και σύντομα αναμένεται να πατήσει το προπονητικό κέντρο της ομάδας στο Casteldebole και να καθίσει ξανά στον πάγκο της πριν το τέλος της σεζόν!

Λίγες ημέρες πριν οι παίκτες της Μπολόνια πήγαν κάτω από το δωμάτιό του στο νοσοκομείο και τον αποθέωσαν με συνθήματα και χειροκροτήματα. Ο Μιχαΐλοβιτς βγήκε μάλιστα στο παράθυρο και οι στιγμές ήταν πραγματικά μοναδικές, με το video να καταγράφει τη συγκίνηση των παικτών, που με δάκρυα στα μάτια στήριξαν τον προπονητή τους.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις