Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

23

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Μυριέλλα Κουρεντή καταγωγή: «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να λένε από πού είμαι»
LIFESTYLE

Μυριέλλα Κουρεντή καταγωγή: «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να λένε από πού είμαι»

Μυριέλλα Κουρεντή καταγωγή: Για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε η Μυριέλλα Κουρεντή κι εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους νιώθει πως αδικήθηκε.

Για την εμπειρία της στο Survivor μίλησε η Μυριέλλα Κουρεντή κι εξήγησε τους λόγους, για τους οποίους νιώθει πως αδικήθηκε. Η ηθοποιός, που συζητήθηκε έντονα κατά τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και αρχικά, μίλησε για τα δημοσιεύματα που τη δυσαρέστησαν. «Αισθάνθηκα αδικημένη μέσα στο παιχνίδι. Δεν προκάλεσα κακό σε κάποιον και τελικά, χρησιμοποιήθηκα. Πολλοί βγήκαν και μίλησαν για να με προστατεύσουν, γιατί αντιλαμβάνονταν ότι ο χαρακτήρας μου δεν μπορούσε να βγει μέσα σε τρεισήμισι ώρες επεισοδίου», δήλωσε αρχικά.

«Ακούστηκαν πολλά πράγματα, τα οποία δεν ίσχυαν. Όπως ότι είχα σχέση έξω και τον κεράτωνα, ότι είμαι έγκυος και περνάω καυτές νύχτες με τον Κατσαούνη. Το μόνο που είχε συμβεί ήταν ένα φιλί. Ήταν απαράδεκτο», συμπλήρωσε στη συνέχεια. Η Μυριέλλα Κουρεντή αναφέρθηκε επίσης, και στα αρνητικά σχόλια που άκουσε για την καταγωγή της. «Ήταν άσχημο και ρατσιστικό να γράφουν για την καταγωγή μου διάφορα. Αν ήμουν από την Αλβανία, θα ήμουν πολύ περήφανη για την καταγωγή μου. Είμαι από την Ελλάδα, όμως», εξήγησε η ηθοποιός και πρόσθεσε κλείνοντας: «Ο μπαμπάς μου είναι από την Αθήνα και η μαμά μου από την Κρήτη. Η μαμά μου ξέρει ποιο είναι το παιδί της».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις