Αθήνα

°C

kairos icon

Τετάρτη

17

Ιουλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Βαμμένος σκύλος – Αιδηψός: Τι απαντά ο άντρας για τις φωτογραφίες στο προφίλ του
ΕΛΛΑΔΑ

Βαμμένος σκύλος – Αιδηψός: Τι απαντά ο άντρας για τις φωτογραφίες στο προφίλ του

Βαμμένος σκύλος - Αιδηψός: Σημειώνεται ότι ο δράστης του βασανισμού τη γάτας, είναι ένας 30χρονος Αλβανός και όχι ο άντρας που ανέβασε το βίντεο.

Αίσθηση έχει προκαλέσει μια προηγούμενη ανάρτηση του νεαρού που ανέβασε το βίντεο, με τον βασανισμό της γάτας από μέλος της παρέας του, στην Αιδηψό. Να διευκρινιστεί ότι δεν είναι το πρόσωπο που κλώτσησε τη γάτα και δεν είναι το πρόσωπο που συνελήφθη για το βασανισμό της γάτας. Ο εν λόγω νεαρός σε παλαιότερες αναρτήσεις του στο instagram, φαίνεται ότι είχε ανεβάσει το σκυλί του… βαμμένο με τα χρώματα της ομάδας που υποστηρίζει! Το οποίο φυσικά αποτελεί κακοποιητική συμπεριφορά.

Σημειώνεται ότι ο δράστης του βασανισμού τη γάτας, είναι ένας 30χρονος Αλβανός (δεν είναι το ίδιο πρόσωπο που ανήρτησε το βίντεο με το βασανισμό της γάτας και εν συνεχεία έβριζε χυδαία για τα σχόλια και τις διαστάσεις που πήρε το θέμα). Οι αστυνομικοί τον εντόπισαν στο σπίτι του στις 17:30 στο πλαίσιο του αυτοφώρου, όπου του πέρασαν τις χειροπέδες και τον οδήγησαν στο Α.Τ. Ιστιαίας. Μάλιστα, ο δράστης είναι σεσημασμένος, ενώ φέρεται να έχει εκτίσει ποινή φυλάκισης για υποθέσεις ναρκωτικών.

Τι απαντά για τον βαμμένο σκύλο

Ο Μανώλης Καραμανώλης, ο οποίος ανήρτησε το επίμαχο βίντεο με το γατάκι στην Αιδηψό, ενώ αρχικά αντέδρασε σε πολύ έντονο ύφος και με ύβρεις, στη συνέχεια απολογήθηκε δημόσια. Ο άνδρας μίλησε το πρωί της Τρίτης στην εκπομπή «Το Πρωινό» για να τοποθετηθεί.

«Επειδή ο χρόνος μου είναι πολύ περιορισμένος να σας πω δυο πράγματα. Θέλω να ζητήσω μία συγγνώμη για το βίντεο που ανήρτησα. Δεν έχω ξαναβρεθεί σε τέτοια θέση να φάω τέτοιο bullying και ένιωσα… Είναι πρωτόγνωρο για μένα, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για τον τρόπο που αντέδρασα. Δεν εμπλέκεται κανένας από αυτούς που κατηγορούν σε βίντεο και φωτογραφίες, ο κατηγορούμενος είναι ήδη στις Αρχές, θα δώσει η δικαιοσύνη δικαίωση. Εμείς είμαστε έξω, δεν έχουμε κάνει κάτι» είπε ο Μανώλης Καραμανώλης. «Δεν διέπραξα εγώ αυτή την πράξη, ζητώ μία μεγάλη συγγνώμη για το βίντεο. Ήμουν και δεν ήμουν στη συγκεκριμένη παρέα. Το γατάκι χαίρει άκρας υγείας» συνέχισε ο 30χρονος, ο οποίος αρνήθηκε ότι ο σκύλος που είχε ανεβάσει στο προφίλ του στo Facebook βαμμένο με πράσινο ότι είναι δικός του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις