Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

16

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Ξύλο Κηφισιά: Ανήλικα κορίτσια ξυλοκοπούν η μία την άλλη στο κέντρο – Βίντεο
ΕΛΛΑΔΑ

Ξύλο Κηφισιά: Ανήλικα κορίτσια ξυλοκοπούν η μία την άλλη στο κέντρο – Βίντεο

Ξύλο Κηφισιά: Το επεισόδιο στο κέντρο της Κηφισιάς εν τέλει έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Αδιανόητες εικόνες ντροπής στην Κηφισιά, με δύο ανήλικες να παίζουν ξύλο στο δρόμο και κανείς από τους παρισταμένους γύρω τους να μην παρεμβαίνει. Στο ρεπορτάζ που παρουσιάστηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star χθες προβλήθηκε ένα βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο καβγά δύο ανήλικών κοριτσιών σε κεντρικότατο σημείο της Κηφισιάς. Τα δύο νεαρά κορίτσια έπαιξαν άγριο ξύλο, με κλωτσιές και μπουνιές, τραβούσαν τα μαλλιά και έσπρωχνε η μία την άλλη, χωρίς κανείς από συγκεντρωμένο γύρω τους πλήθος να παρεμβαίνει.

Γύρω από τα δύο κορίτσια που χτυπούσαν η μία την άλλη είχε μαζευτεί ένα πλήθος συνομιλίκων του, το οποίο παρακολουθούσε, σαν να έβλεπε ξύλο σε ρινγκ. Κατέγραφαν με τα κινητά τους το άγριο ξύλο, αλλά κανένας τους δεν παρεβαίνε για να τις σταματήσει. Σε κάποια στιγμή κάποιο από τα παιδιά που παρακολουθούν τον ξυλοδαρμό φωνάζει «άσσος-δύο», σαν να μετρούσε πόσα χτυπήματα κατάφερνε η μία στην άλλη και μετρούσε ποια κερδίζει.

Το επεισόδιο στο κέντρο της Κηφισιάς εν τέλει έληξε με την επέμβαση της αστυνομίας.

Παιδιά που βρέθηκαν εκεί μίλησαν στην κάμερα του Star λέγοντας ότι το είδαν αλλά δεν επενέβησαν φοβούμενα ότι θα εμπλακούν και εκείνα στον ξυλοδαρμό, ενώ στο ρεπορτάζ μεταφέρθηκαν και οι ισχυρισμοί άλλων νεαρών που υποστήριξαν ότι φοβούνται να εμπλακούν σε τέτοια περιστατικά, να χωρίσουν δηλαδή δύο άτομα που τσακώνονται, γιατί μπορεί και οι ίδιοι στη συνέχεια να γίνουν στόχος. «Οποιος σταματήσει και εμπλακεί, μπορεί να του γυρίσει μπούμερανγκ, να τον στοχοποιήσουν και τον ίδιο», ακούγεται χαρακτηριστικά να λέει ένας νεαρός. Ανέφερε μάλιστα ότι το συγκεκριμένο περιστατικό δεν ήταν το μοναδικό. «Στοχοποιούν ένα άτομο, πάνε 4-5 άτομα, κοκκαλώνει και υπακούει.

Αλλο παιδί προσπαθώντας να εξηγήσει πώς δημιουργούνται τέτοια σκηνικά, ανέφερε ότι το κακό είναι ότι κανείς δεν ξεχνά και μπορεί ξαφνικά για κάτι που είχε συμβεί καιρό πριν να δεχθείς επίθεση. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρθηκε ότι πρόσφατα 16χρονος έπεσε θύμα ξυλοδαρμού στην Κηφισιά από παρέα που του ζήτησαν το καπέλα του και εκείνος δεν το έδωσε.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις