Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Θαυμάστριες Μάνου Δασκαλάκη: Αναρτούν βίντεο τραγουδώντας τα τραγούδια του
ΕΛΛΑΔΑ

Θαυμάστριες Μάνου Δασκαλάκη: Αναρτούν βίντεο τραγουδώντας τα τραγούδια του

Θαυμάστριες Μάνου Δασκαλάκη: Την ώρα που συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, στα social media μεγαλώνει το fan club του Μάνου Δασκαλάκη. 

Την ώρα που συγκλονίζουν οι εξελίξεις στο θρίλερ της Πάτρας, στα social media μεγαλώνει το fan club του Μάνου Δασκαλάκη. Ο Μάνος Δασκαλάκης, ο πατέρας των τριών παιδιών από την Πάτρα, της Τζωρτζίνας, της Μαλένας και της Ίριδας, έχει πολύ καιρό να προβεί σε κάποια δημόσια τοποθέτηση ή να δώσει συνέντευξη.

Μάλιστα, όπως είχε αποκαλύψει άτομο από το στενό του περιβάλλον, ο Μάνος Δασκαλάκης δεν μένει-πλέον- ούτε στην Αθήνα, αλλά ούτε στην Πάτρα. Είναι κλεισμένος σε σπίτι και περιμένει να μάθει το πόρισμα των ιατροδικαστών για την Ίριδα και τη Μαλένα ενώ μιλά συνεχώς με τον δικηγόρο του, ο οποίος ξέρει πού βρίσκεται. Αρκετές γυναίκες εκφράζουν δημόσια τη συμπαράστασή τους στον Μάνο Δασκαλάκη, σύμφωνα με ό,τι μεταδίδει και η εκπομπή «Live News» στο Mega. Μάλιστα, ανεβάζουν βίντεο στα social media, εκφράζοντας με αυτόν τον τρόπο τον θαυμασμό τους. Ενδεικτικά, μία γυναίκα ανήρτησε στο Youtube βίντεο κάνοντας με πάθος lip syncing ένα από τα τραγούδια του.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις