Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

19

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 13/5: Δοκιμασία ασυλίας για γερά νεύρα
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 13/5: Δοκιμασία ασυλίας για γερά νεύρα

MasterChef 6 trailer 13/5: Ντέρμπι μεταξύ Πάνου και Γιάννου για την ατομική ασυλία.

Στο επεισόδιο του MasterChef 6 που προβλήθηκε χθες Πέμπτη 12 Μαΐου η Ελπίδα, ο Νίκος Μπέρκας, ο Γιάννος και ο Πάνος των «κόκκινων» αγωνίστηκαν στην πρώτη φάση της δοκιμασίας ασυλίας με τον Γιάννο και τον Πάνο να έχουν το καλύτερο πιάτο περνώντας στη δεύτερη φάση της δοκιμασίας ασυλίας.

Η δεύτερη φάση της δοκιμασίας ασυλίας θα προβληθεί στο σημερινό επεισόδιο και δύο από τα φαβορί στην κουζίνα σίγουρα πρόκειται για ένα μεγάλο ντέρμπι, όπως παραδέχεται και ο ίδιος ο Γιάννος. Μόνο ο ένας όμως θα κερδίσει την ασυλία και θα βρεθεί ασφαλής στον εξώστη, ενώ ο άλλος θα μαγειρέψει σε δοκιμασία αποχώρησης ενάντια στο Νίκο Μπέρκα και την Ελπίδα.

Απόψε και η δοκιμασία αποχώρησης

Εκτός από τη δεύτερη φάση της δοκιμασίας ασυλίας σήμερα Παρασκευή 13 Μαΐου θα δούμε και τη δοκιμασία αποχώρησης, όπου καλεσμένος θα είναι ο σεφ Γιώργο Κατάρα. Οι τρεις κριτές και ο καλεσμένος σεφ θα δοκιμάσουν, θα κρίνουν και στη συνέχεια θα βαθμολογήσουν τα τρία πιάτα.

Ο παίκτης ή η παίκτρια που θα έχει το πιο αδύναμο πιάτο θα φύγει λίγο πριν διαμορφωθεί η τελική πεντάδα αφήνοντας πίσω του τους/τις 7 καλύτερους/-ες.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις