Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΚΟΣΜΟΣ / Πυροβολισμοί Μιλγουόκι: Τρόμος στον αγώνα Μπακς – Σέλτικς
ΚΟΣΜΟΣ

Πυροβολισμοί Μιλγουόκι: Τρόμος στον αγώνα Μπακς – Σέλτικς

Πυροβολισμοί Μιλγουόκι: Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα 16χρονο κορίτσι, τραυματίστηκαν από τους πυροβολισμούς.

Τρεις άνθρωποι, ανάμεσά τους ένα 16χρονο κορίτσι, τραυματίστηκαν από πυροβολισμούς έξω από τον αγώνα των Μπακς στο Μιλγουόκι την Παρασκευή. Οι άνθρωποι που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στο σημείο, έτρεχαν πανικόβλητοι στον δρόμο για να σωθούν, όπως δείχνει βίντεο.

Το αστυνομικό τμήμα του Μιλγουόκι επιβεβαίωσε ότι δύο γυναίκες και ένας άνδρας πυροβολήθηκαν κοντά στην οδό Martin Luther King Drive και Highland Avenue έξω από το Fiserv Forum κατά τη διάρκεια των τελευταίων λεπτών του αγώνα Bucks-Celtics για τα πλέι οφ, σύμφωνα με το WISN. Η άλλη τραυματισμένη γυναίκα είναι 29 ετών και ο άνδρας, 30 ετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, τα τραύματα του δεν απειλούσαν τη ζωή του.

Οι Μπακς είχαν ανακοινώσει νωρίτερα το βράδυ ότι μέχρι και 11.000 οπαδοί ήταν συγκεντρωμένοι στην περιοχή

Δύο από τα θύματα νοσηλεύονται σε σταθερή κατάσταση, σύμφωνα με την εφημερίδα Milwaukee Journal-Sentinel, ενώ ένα άτομο έχει τεθεί υπό κράτηση, δήλωσαν οι αστυνομικοί στο TMJ4. Βίντεο δείχνει δεκάδες οπαδούς στον υπαίθριο χώρο προβολής, γνωστό ως Deer District, να τρέχουν να καλυφθούν μέσα στη σύγχυση. Οι Μπακς είχαν ανακοινώσει νωρίτερα το βράδυ ότι μέχρι και 11.000 οπαδοί ήταν συγκεντρωμένοι στην περιοχή, όπως ανέφερε η Journal-Sentinel.

Άλλα βίντεο δείχνουν ανθρώπους να ουρλιάζουν καθώς διασκορπίζονται για να σωθούν. Οι πρώτες βοήθειες έφτασαν σύντομα στο σημείο. Μεγάλη αστυνομική παρουσία παρέμεινε στο σημείο αργά το βράδυ της Παρασκευής. Οι Σέλτικς πήραν τη νίκη με 95-118.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις