Αθήνα

°C

kairos icon

Παρασκευή

20

Μαΐου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 αποχώρηση χθες: Αυτός ο παίκτης δεν τα κατάφερε
LIFESTYLE

MasterChef 6 αποχώρηση χθες: Αυτός ο παίκτης δεν τα κατάφερε

MasterChef 6 αποχώρηση χθες: Το πιάτο αντιγραφής για την δοκιμασία παραμονής στο παιχνίδι ήταν αρκετά απαιτητικό.

Ολοένα και λιγοστεύουν οι παίκτες που απομένουν στο MasterChef καθώς ακόμα ένας είδε την πόρτα της εξόδου από το ριάιλιτι μαγειρικής. Η κόκκινη ομάδα ήταν αυτή που ηττήθηκε στην ομαδική δοκιμασία και τα μέλη της έπρεπε να ριχτούν στη μάχη και παλέψουν για την ασυλία, και να γλιτώσουν από τη δοκιμασία αποχώρησης.

Αυτήν τη φορά δεν ακολούθησε διαδικασία ψηφοφορίας αλλά ασυλίας. Η Ελπίδα Μορφούλη και ο Νίκος Μπέρκας δεν τα κατάφεραν στον πρώτο γύρο και ήταν οι δύο πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Τους ακολούθησε ο Γιάννος Σδούγκας, ο οποίος έχασε στην αναμέτρησή του με τον Πάνο Κουμουνδούρο.

Απαιτητικό το πιάτο αντιγραφής

Οι τρεις chef κριτές, Πάνος Ιωαννίδης, Σωτήρης Κοντιζάς και Λεωνίδας Κουτσόπουλος, καλωσόρισαν στην κουζίνα του MasterChef 2022 τον ταλαντούχο και διακεκριμένο chef Γιώργο Κατάρα, που έφερε ένα ιδιαίτερο και απαιτητικό πιάτο αντιγραφής.

Οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση έπρεπε να βάλουν τα δυνατά τους και με έμφαση στη λεπτομέρεια να αντιγράψουν πιστά το πιάτο. Η αντίστροφη μέτρηση έχει ξεκινήσει και όλοι θέλουν να φτάσουν στον τελικό του MasterChef. Ο παίκτης που είχε την χειρότερη προσπάθεια και συγκέντρωσε χαμηλή βαθμολογία, ήταν ο Νίκος Μπέρκας, ο οποίος αυτήν τη φορά δεν κατάφερε να γλιτώσει από την αποχώρηση.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις