Αθήνα

°C

kairos icon

Δευτέρα

15

Αυγούστου 2021

alphafreepress.gr / ΠΟΛΙΤΙΚΗ / Κατερίνα Μονογυιού – Τζώρτζης: «Δεν βρισκόμασταν συχνά αλλά ήμασταν δεμένοι»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Κατερίνα Μονογυιού – Τζώρτζης: «Δεν βρισκόμασταν συχνά αλλά ήμασταν δεμένοι»

Κατερίνα Μονογυιού - Τζώρτζης: «Ήμασταν δεμένα αδέρφια»

Συγκινεί η Κατερίνα Μονογυιού, μιλώντας για τον αδερφό της, Τζώρτζη, που σκοτώθηκε σε τροχαίο με Ferrari, στην παραλιακή. Η βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Όλα Γκουντ» και σε ερώτηση για τον χαμό του αδερφού της, δήλωσε: «Να σας πω κάτι; Όταν φεύγει ένας νέος άνθρωπος, είναι πολύ λυπηρό. Και να σκεφτούμε ότι οι άνθρωποι που φεύγουν πιο γρήγορα, πάνε κοντά στον Θεό, στην αγκαλιά του Χριστού, αναπαύονται και… Δεν θέλω να σταθώ τόσο στον αδελφό μου, όχι γιατί δεν το αξίζει να μιλάω για αυτόν, γιατί μπορεί να βρεθεί κόσμος και να πει ότι εγώ προβάλλομαι μέσα από αυτό το τραγικό γεγονός. Οφείλουμε να είμαστε προσεκτικοί».

Κατερίνα Μονογυιού: «Ήμασταν δεμένα αδέρφια»

Στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που τόσο η ίδια όσο και η οικογένειά της προτιμούν να μην μιλούν για τον ίδιο. «Και για αυτό κάναμε σιωπή οικογενειακώς. Και πάντα το συγκεκριμένο γεγονός στη ζωή μας, θα το κρατάμε χαμηλά. Όπως ήταν κι εκείνος άλλωστε… Δεν θα ήθελε κι εκείνος ούτε να με βλέπει να μην προχωράω στη ζωή μου. Συμπεριφέρομαι, όπως θα ήθελε εκείνος», τόνισε αναφερόμενη στον αδερφό της που έφυγε από τη ζωή τον Γενάρη του 2022.

«Ήμασταν δεμένα αδέρφια, δεν βρισκόμασταν πολύ συχνά, γιατί κι εκείνος έτρεχε με τα δικά του κι εγώ. Όμως, ήταν ένας κανονικός αδερφός, που ήταν δίπλα στην αδερφή του. Προχωράμε», κατέληξε η Κατερίνα Μονογυιού.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις