Αθήνα

°C

kairos icon

Σάββατο

20

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΕΛΛΑΔΑ / Νέα Ερυθραία καταδίωξη: Ψέκαζαν τους αστυνομικούς με πυροσβεστήρες
ΕΛΛΑΔΑ

Νέα Ερυθραία καταδίωξη: Ψέκαζαν τους αστυνομικούς με πυροσβεστήρες

Νέα Ερυθραία καταδίωξη: Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια συμμορία που την προηγούμενη εβδομάδα «χτύπησε» στο Διόνυσο

Κόκκινος συναγερμός σήμανε στην ΕΛ.ΑΣ. τα ξημερώματα, έπειτα από την εισβολή ληστών σε μονοκατοικία ηλικιωμένης στη Νέα Ερυθραία, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε καταδίωξη. Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 11:00 το βράδυ της Κυριακής. Οι κακοποιοί εισέβαλαν στο σπίτι, ακινητοποίησαν την γυναίκα με την απειλή μεταλλικών αντικειμένων και το έκαναν «φύλλο και φτερό» για να βρουν χρήματα και κοσμήματα. Στη συνέχεια οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με αυτοκίνητο, ωστόσο η ηλικιωμένη κάλεσε την Άμεση Δράση. Από το Κέντρο δόθηκε σήμα για να γίνουν αναζητήσεις στην περιοχή, με αστυνομικούς της ομάδας ΔΙΑΣ να εντοπίζουν -στην Εθνική Οδό Αθηνών Λαμίας στο ρεύμα προς Πειραιά- ένα όχημα με τέσσερις επιβάτες το οποίο κρίθηκε ύποπτο.

Έκαναν σήμα στον οδηγό να σταματήσει, εκείνος όμως ανέπτυξε ταχύτητα για να διαφύγει και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι επιβάτες του οχήματος προκειμένου να διαφύγουν έβγαλαν από τα παράθυρα πυροσβεστήρες και άρχισαν να ψεκάζουν προς την πλευρά των αστυνομικών. Το αποτέλεσμα ήταν κοντά στο Ολυμπιακό Χωριό να διαφύγουν προς άγνωστη κατεύθυνση. Οι Αρχές εξετάζουν το ενδεχόμενο να πρόκειται για την ίδια συμμορία που την προηγούμενη εβδομάδα «χτύπησε» στο Διόνυσο και διέφυγε πάλι επεισοδιακά.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις