Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

25

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / MasterChef 6 trailer 16/5: Έρχεται το πιο περίεργο Mystery Box
LIFESTYLE

MasterChef 6 trailer 16/5: Έρχεται το πιο περίεργο Mystery Box

MasterChef 6 trailer 16/5: Ποιος θα καταφέρι να κερδίσει το Mystery Box και ποιοι θα βγουν στον τάκο;

Ο διαγωνισμός μαγειρικής συνεχίζεται την Δευτέρα 16/05 στο MasterChef 6 του STAR, και στο επεισόδιο 80 θα δούμε τους 7 επίδοξους Master Chefs, να βρίσκονται στην τελική ευθεία για το μεγάλο έπαθλο. Η 7άδα είναι γεγονός και το μεγάλο έπαθλο αρχίζει να φαίνεται στο τέλος.

Την προηγούμενη εβδομάδα είδαμε τον Δημήτρη Ταϊρίδη και τον Νίκο Μπέρκα να αποχωρούν. Με τους αγαπημένους κριτές που αποτελούν την σταθερά του διαγωνισμού, Σωτήρη Κοντιζά, Πάνο Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλο, συνεχίζουμε για μια ακόμα εβδομάδα. Από τα τελευταία Mystery Box όμως έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Στο τέλος της ημέρας οι μισοί διαγωνιζόμενοι θα βρεθούν στον τάκο. Άλλη μια ανατρεπτική εβδομάδα ξεκινά.

Το πιο περίεργο Mystery Box

Ένα Mystery Box, μέσα σε ένα Mystery Box, μέσα σε ένα Mystery Box περιμένει τους διαγωνιζόμενους! Στη δοκιμασία του Mystery Box, αυτή τη φορά κάποιοι θα αποφασίσουν να “προκαλέσουν” την τύχη τους, πιστεύοντας πως ο τολμών νικά, ενώ κάποιοι θα ακολουθήσουν τον πιο “ασφαλή “δρόμο για τη νίκη. Ένας όμως θα καταφέρει να κερδίσει τις εντυπώσεις και τα πλεονεκτήματα στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας, που ακολουθεί, επηρεάζοντας με τις επιλογές του το αποτέλεσμα της δοκιμασίας. Πόσο στρατηγικές θα αποδειχθούν οι αποφάσεις του;

Οι τρεις κριτές, ζητούν από τους διαγωνιζόμενους ευφάνταστα και νόστιμα πιάτα, με δυο υλικά να πρωταγωνιστούν σε κάθε πιάτο. Εκείνος ή εκείνη που θα καταφέρει να παρουσιάσει το καλύτερο πιάτο στους κριτές, θα καταφέρει να κερδίσει τα πλεονεκτήματα στην Ομαδική Δοκιμασία της εβδομάδας. Αλλά και την μεγάλη έκπληξη που περιμένει τον νικητή. Στο τέλος της ημέρας, ένας θα είναι ο μεγάλος νικητής στη δοκιμασία του Tεστ Δημιουργικότητας και οι αδύναμοι κρίκοι, θα χρειαστεί να διεκδικήσουν την παραμονή τους στο διαγωνισμό στη δοκιμασία αποχώρησης.

Πολλά τα ερωτήματα; Ποιος θα είναι ο νικητής του Mystery Box και ποιος θα κερδίσει το Τεστ δημιουργικότητας; Ποιοι θα βγουν στον τάκο; Περιμένουμε η επόμενη αποχώρηση να παιχτεί ανάμεσα σε Χριστόφορο και Νίκου (Ιταλός).

 

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις