Αθήνα

°C

kairos icon

Πέμπτη

18

Απριλίου 2024

alphafreepress.gr / ΑΘΛΗΤΙΚΑ / Μέσι: Δημοσίευμα βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!
ΑΘΛΗΤΙΚΑ

Μέσι: Δημοσίευμα βόμβα στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο!

Μέσι: Το καλοκαίρι που μας περάσε ο Λιονέλ Μέσι, μετακόμισε στη Παρί Σεν Ζερμέν από την Μπαρτσελόνα σοκάροντας όλο τον ποδοσφαιρικό πλανήτη. Τώρα ετοιμάζεται για κάτι ανάλογο.

Στους «μπλαουγκράνα» ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά και όσο και να μην ήθελα να αποχωρήσει από αυτούς, ο Αργεντίνος σουπερ σταρ Λιονέλ Μέσι αναγκάστηκε τελικά να το κάνει το περασμένο καλοκαίρι, όταν η LaLiga δεν αποδέχθηκε τους όρους του συμβολαίου που είχαν συμφωνήσει ο παίκτης και οι Καταλανοί. Με το θέμα να οδηγείται σε αδιέξοδο, ο Μέσι έκανε βαλίτσες και έφυγε για να παίξει στην Παρί ως ελεύθερος. Με τους Παριζιάνους έχει συμβόλαιο μέχρι το επόμενο καλοκαίρι και εδώ είναι που έρχεται ένα δημοσίευμα του Direct TV Sports να βάλει… φωτιά στο παγκόσμιο ποδόσφαιρο.

Συγκεκριμένα, ο δημοσιογράφος Άλεξ Καντάλ ανέφερε πως ο Μέσι θα αναχωρήσει για την Αμερική το 2023, όπου θα αγωνιστεί με τη φανέλα της Ίντερ Μαϊάμι. Ωστόσο, όπως φαίνεται, δεν θα είναι μόνο… ποδοσφαιριστής, καθώς παρουσιάζεται ως διατεθειμένος να αγοράσει το 35% των μετοχών της ομάδας του Μαϊάμι.

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις