Αθήνα

°C

kairos icon

Τρίτη

28

Ιουνίου 2021

alphafreepress.gr / LIFESTYLE / Πασχαλίδου – Χρηστίδου: Αποκάλυψε γιατί έφυγε από τον «αέρα» του «Χαμογέλα και Πάλι»
LIFESTYLE

Πασχαλίδου – Χρηστίδου: Αποκάλυψε γιατί έφυγε από τον «αέρα» του «Χαμογέλα και Πάλι»

Πασχαλίδου - Χρηστίδου: «Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα»

Την περασμένη Κυριακή η Σίσσυ Χρηστίδου είχε ένα απρόοπτο στην εκπομπή της «Χαμογέλα και Πάλι». Καλεσμένη μέσω Skype για να μιλήσει για τα αποτελέσματα της Eurovision ήταν η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου. H δημοσιογράφος αρχικά εμφανίστηκε αλλά η Σίσσυ Χρηστίδου της ζήτησε να πάνε σε διάλειμμα. Όταν επέστρεψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου… χάθηκε ξαφνικά, ενώ λίγη ώρα αργότερα εμφανίστηκε στην εκπομπή της Ελένης Τσολάκη στο Open!

Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου μίλησε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και εξήγησε τι έγινε ακριβώς και έφυγε από την εκπομπή του Mega για να βγει ζωντανά στην Ελένη Τσολάκη. «Ήμουν στον ANT1, με πήραν από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου να βγω μέσω Skype και τους είπα ναι αμέ, απλά έχω κλείσει να βγω και στο Open. Οι άνθρωποι είχαν κλείσει και ταξί. Το σημαντικό εδώ είναι ο σεβασμός. Κάθομαι μία ώρα στο σπίτι μου και περιμένω με το ακουστικό, με το κομπιούτερ, δεν μπορώ να κουνηθώ και μου λένε τώρα θα βγεις, τώρα θα βγεις. Περιμένω μία ώρα και με παίρνουν τηλέφωνο και δεν βγαίνουν. Τελικά πάνε διαφημιστικό διάλειμμα! Έχω υποσχεθεί σε συναδέλφους σε άλλο κανάλι. Δεν μπορώ να ακυρώσω άλλη δουλειά επειδή εκείνοι με έχουν να περιμένω μία ώρα», αποκάλυψε η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου.

Τι είχε συμβεί με την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου

Η Σίσσυ Χρηστίδου την καλημέρισε κανονικά, της ζήτησε να περιμένει μέχρι να επιστρέψει η εκπομπή από το διαφημιστικό διάλειμμα. «Χαιρόμαστε που είσαι στην παρέα μας! Μόλις γυρίσουμε από τις διαφημίσεις, 2-3 λεπτά θα σου ζητήσω την υπομονή σου και μετά θέλουμε τα σχόλιά σου για τη χθεσινή βραδιά», είπε χαρακτηριστικά η Σίσσυ Χρηστίδου στην Αλεξάνδρα Πασχαλίδου, η οποία απάντησε θετικά. Αμέσως μετά το διαφημιστικό διάλειμμα, η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν εμφανίστηκε ποτέ στην οθόνη κι όπως εξήγησε, η Σίσσυ Χρηστίδου θύμωσε από την αναμονή.

«Η Αλεξάνδρα Πασχαλίδου δεν θέλει πια να βγει στην εκπομπή. Καθυστερήσαμε να τη βγάλουμε, όπως μας είπε και επειδή πήγαμε σε διαφημιστικό διάλειμμα, δεν ξέρω… της ζητούμε συγγνώμη αν την είχαμε πολλή ώρα. Λυπάμαι αν για κάποιον λόγο τη στενοχωρήσαμε που πήγαμε σε διαφημίσεις. Δεν καθορίζουμε εμείς τη ροή. Επειδή τη δείξαμε τη γυναίκα, το διευκρινίζω», σημείωσε η Σίσσυ Χρηστίδου. Λίγα λεπτά μετά, η Σίσσυ Χρηστίδου επανήλθε στο θέμα της Αλεξάνδρας Πασχαλίδου, ξεκαθαρίζοντας: «Θέλω για την τάξη των πραγμάτων να διευκρινίσω πως την Αλεξάνδρα Πασχαλίδου την κλειδώσαμε στις 10.20 στη γραμμή, 10.32 τη βγάλαμε. 12 λεπτά ήταν, δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Της στέλνω ένα μεγάλο φιλί. Δεν ξέρω γιατί έχει παρεξηγηθεί τόσο. Τηλεόραση κάνουμε βρε Αλεξάνδρα μου!».

Ακολουθήστε μας στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις